Yargı 42 bölüm izle full hd tek parça Puhu TV Youtube Kanal D

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı, 6 Kasım Pazar akşamı yeni bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Yargı 42 son bölüm tek parça full izle. Yargı son bölüm Puhu TV izle Youtube Kanal D izle. Yargı 43. Bölüm fragmanı yayınlandı mı izle. Yargı 42. Bölüm izleme ekranı linki haberimizde.

Yargı 42 bölüm izle full hd tek parça Puhu TV Youtube Kanal D
07 Kasım 2022 - 11:16
Pazar akşamlarının reyting şampiyonu olan Kanal D’nin Yargı adlı dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayın hayatına girdiği günden bu yana adından söz ettiren dizi, farklı hikayesi ve başarı oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmeyi ihmal etmiyor. Son zamanlarda reyting rekorları kıran dizi için izleyiciler de Pazar akşamlarını adeta iple çekiyor.

6 Kasım 2022 Pazar günü 42. Bölümü ile ekranlara gelen dizi, yine en çok konuşulan ve takip edilen diziler sıralamasında başı çekti. Fenomen dizinin yayınlanan bu bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise konuyu internette aramaya başladı. Yargı son bölüm izleme linki haberimizde.

YARGI 42. BÖLÜM KONUSU

Ilgaz sonunda günlerdir aradığı kuyu katilini bulmuş ve istemeden de olsa Burak'ı vurmak zorunda kalmıştır. Şimdi bir yanda katil olma ihtimalinin vicdan azabı diğer yanda can dostu Eren'in durumunun kritikliği; kendisini derinden sorgulamasına sebep olacaktır.

Her şey apaçık bir "suçüstü" operasyonu gibi gözükse de karşı tarafta suyu her daim bulandırmakta usta olan Yekta vardır. Bu kez yanına güçlü ve varlıklı bir iş insanını da katan Yekta için işler aslında istediği gibi gitmektedir.

Olayı kendi lehine eğip bükmeye çalışan Yekta'nın çabaları meyve verecek ve hiç beklenmedik bir sürpriz ile herkesi darmaduman edecektir.

YARGI 42. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum