Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanı izle Star TV Youtube

Star TV ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisi, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin 11 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 8. Bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılmaya  başladı. Yalı Çapkını 8. Yeni bölüm fragmanı izle. Yalı Çapkını Star TV Youtube ddizi Puhu TV tek parça full izle.

Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanı izle Star TV Youtube
05 Kasım 2022 - 14:30
Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını adlı dizi, son zamanların en çok izlenen dizilerin biri olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Reyting sonuçlarında gösterdiği başarı ile adından söz ettiren dizi, sosyal medya platformlarında da en çok konuşulan dizilerden biri oluyor.

Fenomen dizinin yeni bölümleri, Cuma akşamları dizi severlerin karşısına çıkıyor. Yeni bölümler için haftayı adeta iple çeken izleyiciler ise yayınlanan son bölüm ile birlikte yeni bölüm fragmanlarını da internet üzerinde araştırmayı ihmal etmiyor. Yalı Çapkını dizisi 4 Kasım Cuma akşamı 7. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bu son bölümünün ardından yeni bölümde neler olacağı da internet üzerinde araştırılıyor. İşte merakla araştırılan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü hakkında detaylar haberimizde.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı ‘Yalı Çapkını’ dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle izleyicilerden tam not alan dizi, 4 Kasım akşamı 7’nci bölümüyle ekranlara geldi. Araları düzelen Ferit ve Seyran, keyifli bir gün geçirirken Suna’nın beklenmedik hamlesi gündem oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum