Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Türkal kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapar?

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı. Kırşehirli Yakup Türkal da Cumhurbaşkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Gelen bu haberin ardından Yakup Türkal ismi, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yakup Türkal kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında, aslen nereli? Yakup Türkal 100 bin imza topladı mı? İşte detaylar…

Yakup Türkal kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapar?
15 Mart 2023 - 12:52
Türkiye, 14 Mayıs 2023 tarihinde seçimlere gidiyor. Gerçekleştirilecek olan seçimlerde, hem milletvekilleri hem de cumhurbaşkanına oy verilecek. Gerek Cumhur İttifakı cephesinden gerekse Millet İttifakı cephesinden adaylar geldi. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken Millet İttifakı’nın adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yanı sıra, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de cumhurbaşkanlığına aday olduklarını açıkladı. Seçimlere kısa bir zaman kala, bazı bağımsız adaylar da Cumhurbaşkanlığı konusunda kolları sıvadı. Bu isimlerden biri de son zamanlarda sosyal medyada adı sıkça dolaşan Yakup Türkal oldu. Yakup Türkal’ın Cumhurbaşkanlığına adaylığı söz konusu olmasının ardından ise kendisini merak eden birçok kişi araştırmalara koyuldu. İşte Yakup Türkal hakkında merak edilen detaylar!

YAKUP TÜRKAL KİMDİR?

1976 Kırşehir doğumlu Türkal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. 

1998 yılında evlenen Türkal 3 çocuk babasıdır. 

Aile şirketinde işe başlayan Türkal, 2003 yılında Türkal Şirketler Grubunu kurdu. Park Saravenas projesinin sahibi olan Türkal, Kırşehir'in 2007 Yılı Vergi Rekortmenleri arasında Yakup Türkal 114 bin 953 YTL ile sıralamaya girdi.

2011 yılında Yakup Türkal 4. sırada yer alarak Kırşehir vergi rekortmenleri arasına girmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum