Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta ses kaydı, görüntü ve dosya gönderme problemi neden yaşanıyor?

Anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ta 19 Ocak 2020 sorun yaşanıyor. Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta görüntü, ses dosyası, resim, fotoğraf gönderme sorunu yaşanıyor…işte detaylar…

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta ses kaydı, görüntü ve dosya gönderme problemi neden yaşanıyor?
19 Ocak 2020 - 16:19
Facebook’un satın aldığı anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta sorun yaşanıyor. Whatsapp’ta fotoğraf, ses gibi dosya transferi yapamayan kullanıcılar, Whatsapp’ın çöküp çökmediğini merak ediyor. Whatsapp’ta neden dosya gönderimi yapılamıyor? İşte tüm ayrıntılar….
Türkiye ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta resim gönderme sorunu yaşanıyor. Fotoğraf, ses kaydı ve video göndermek isteyen kullanıcılar ‘kırmızı ünlem’ işareti ile karşı karşıya kalıyor. 14.30 sularında başlayan problemin ardından konu ile ilgili resmi açıklama beklenirken birçok kişide ‘’Whatsapp çöktü mü?’’ sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, Whatsapp’ta fotoğraf, ses kaydı ve video neden gönderilmiyor? Resimler neden gitmiyor? İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a erişim sorunu yaşanıyor. WhatsApp 'a giren ve mesaj atan kullanıcılar , mesajların gitmediğini fark etti. Mesaj, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar, WhatsApp 'ın çöküp çökmediğini araştırmaya başladı.
Konu ile ilgili WhatsApp yetkililerindne henüz bir açıklama gelmedi.
Sorunun sadece bazı bölgelerde görüldüğü bildirildi.
Peki WhatsApp 'ta sizin mesajlarınız gidiyor mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.
WHATSAPP, REKLAMDA GERİ ADIM ATTI
2020 senesinde WhatsApp, kullanıcılara reklam göstereceğini duyurmuştu. Ancak gelen tepkiler sonrası WhatsApp , bu kararını erteledi.
Yeni gelir modelleri yaratmak isteyen; bugüne kadar da WhatsApp'ı bu anlamda gözle görülür bir reklam politikasının altına dahil etmeyen Facebook, son olarak WhatsApp'ta reklamları oynatmak için kararlı bir adım atarak haberlere konu olmuştu. Ancak Wall Street Journal'ın haberine göre, WhatsApp'ta reklam fikrinden 'şimdilik' vazgeçildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum