Vermem Seni Ellere 1. Bölüm tek parça full izle ATV Youtube

ATV ekranlarında 18 Haziran Pazar günü yeni dizi izleyicilerle buluştu. Vermem Seni Ellere dizisinin ilk bölüm izleme linki araştırılıyor. Vermem Seni Ellere 1. Bölüm ATV YouTube tek parça izle.

Vermem Seni Ellere 1. Bölüm tek parça full izle ATV Youtube
19 Haziran 2023 - 09:51
ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Vermem Seni Ellere adlı dizi, ilk bölümü ile dizi severleri ekranlarının başında kilitledi. 18 Haziran tarihinde görücüye çıkan diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de internet üzerinde izleme linki aramaya başladı.

Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi, sosyal medyada da kısa sürede yankı uyandırdı. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken dizi hakkında detayları sizler için derledik. İşte merakla araştırılan Vermem Seni Ellere 1. Bölüm tek parça full izle ATV Youtube linki hakkında detaylar!

VERMEM SENİ ELLERE KONUSU

Âşık olmadığı biriyle evlenmek üzere olan Mehmet, tünelden önceki son çıkışı kullanıp nikâh masasını terk ederken; tüm köyün sorumluluğunu üstlenip tünelin sonundaki ışığa kavuşmaya çalışan Zeliş… Kader bu defa biri özgürlüğüne, diğeri kurtuluşuna koşarken umulmadık bir şekilde örer ağları. Mehmet, Zeliş'in tepesine düşer. Evet, tam tepesine.

VERMEM SENİ ELLERE 1. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum