Uzmanından 14 Mart kehanetleri hakkında açıklama!

Son zamanlarda 14-15 Mart tarihlerinde bir sıkıntı yaşanacağına dair kehanetlerin ortaya atılması, birçok kişi telaşlandırdı. Özellikle Kayseri de dahil olmak üzere depremlerin yaşandığı illerde, vatandaşlar evlerini terk ederek çadırlarda yaşamaya başladı. Yaşanan bu durumun ardından ise Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen’den açıklama geldi.

Uzmanından 14 Mart kehanetleri hakkında açıklama!
14 Mart 2023 - 23:09
Özellikle sosyal medyada dolaşan 14-15 Mart kehanetleri, birçok insanı paniğe sürükledi. Belirtilen bu tarihlerde bir sıkıntı yaşanacağına dair söylentiler, kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kayseri’de de birçok kişi evlerine girmeye korkar oldu.

Özellikle Belsin bölgesinde ve Kocasinan ilçesine bağlı Bozantı Caddesi üzerinde birçok vatandaş, yeşil alanlara çadırlar kurdu ve orada sabahlamaya başladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Evsen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“1-14-15 MART'TA DEPREM OLACAK MI? Kamuoyunda ve şehrimizde 14-15 Mart tarihlerinde deprem olacak diye sürekli asparagas haberler dolaşıyor. Bilim dünyası şu ana kadar depremin nerede, hangi büyüklükte ve saatini bilemiyor.
2-Ama bilim dünyasının dışındaki falcılar, astrologlar ve diğerleri deprem olacak diye yalan haber yayıyorlar. Lütfen bilim camiasına kulak verin. Falcılara, astrologlara  ve konunun uzmanı olmayanlara itibar etmeyelim.
3- Evinde herhangi bir hasarı olmayanlar evlerine girebilirler. Hasarlı olanlar hasar kontrol sonucuna göre karar verebilirler. BİZ BUGÜN DEPREM OLACAĞINI BİLMİYORUZ. YALANCİLARA İNANMAYIN. Adnan Evsen Jeoloji Mühendisi”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum