Usulsüz yolla OSB'den arsa alanlar zaten belliymiş!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan usulsüz arsa satışları bir kez daha gündeme geldi. Tahir Nursaçan başkanlığındaki önceki yönetim döneminde gerçekleşen arsa satışları, son zamanlarda basına düşmüştü. Ancak dönemin yönetimine eleştirel çıkışlar yapan Sanayici Bekir Okay Kiracıoğlu’nun bu durumu, arsa alan isimlerle birlikte 2022 yılında açıkladığı ortaya çıktı. İşte yaşanan gelişmeler!

Usulsüz yolla OSB'den arsa alanlar zaten belliymiş!
03 Şubat 2023 - 10:29
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin önceki yönetimi görevden gitse de ‘icraatları’ gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kayseri basınında çıkan bazı haberler, eski yönetimi bir kez daha akıllara getirdi. Kayseri OSB’de usulsüz satış yöntemi ile arsa tahsisi yapıldığı yazılmıştı. Konu üzerine açıklama yapan Mehmet Yalçın başkanlığındaki yeni yönetim de açıklamada bulunmuş ve tahsisin kendi dönemlerinde gerçekleşmediği kamuoyuna duyurulmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Tahir Nursaçan dönemini eleştiren OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Kiracıoğlu yaptığı açıklamada, bu arsa tahsisi olayını kendisinin zaten 2022 yılında açıkladığını söyledi.

Arsa alan firma ve isimleri de açıklayan Kiracıoğlu, “Kayseri medyasında OSB lerde arsa rantı haberleri yer alıyor.Ben bu bilgileri zaten 2022 yılında açıklamıştım,Kayseri medyasında ki bazı kişiler hala isim arıyor …”

İŞTE KİRACIOĞLU’NUN YAPTIĞI O PAYLAŞIM




İLGİLİ HABER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum