Uruguay Guney Kore canli izle

Dünya Kupası'nda bugün dikkat çeken maçlardan biri de Uruguay ile Güney Kore arasında oynanıyor. Uruguay Guney Kore canli mac izle. Dunya Kupasi canli izle HD TRT.

Uruguay Guney Kore canli izle
24 Kasım 2022 - 00:32
Galatasaray taraftarının gözü bugün pür dikkat Dünya Kupası'nda olacak. Cim Bom'un 36 yaşındaki kalecisi Fernando Muslera ile 26 yaşındaki ön liberosu Lucas Torreira, Uruguay formasıyla Güney Kore'ye karşı mücadele edecek.

Futbolseverler, maçın saat, yayın ve muhtemel 11'ler bilgisini araştırıyor. Uruguay-Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Katar'da başlayan 2022Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, Galatasaraylı taraftarlar bugünkü maçlardan birini pürdikkat izleyecek.

Sarı-Kırmızılı takımın 36 yaşındaki kalecisi Fernando Muslera ile 26 yaşındaki ön liberosu Lucas Torreira'nın ilk 11'de forma giyeceği karşılaşmada Uruguay, Güney Kore'ye karşı mücadele edecek. Muslera, son büyük turnuvasına çıkarken, Torreira ise hâlâ Avrupa devlerinin yakın takibi altında.

İtalyan kulübü Milan, son dönemde Güney Amerikalı oyuncuya karşı ilgi gösteriyor. Bu turnuva, Torreira'nın piyasasını yeniden yükseltmesinin yolunu açabilir.

Uruguay-Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eğitim Şehri Stadı'nda oynanacak Uruguay-Güney Kore maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak. Mücadele bugün saat 16.00'da başlayacak ve maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Uruguay-Güney Kore muhtemel 11'ler:

Uruguay: Muslera, Varela, Godin, Gimenez, Olivera, Torreira, Bentancur, Valverde, Pellistri, Nunez, Suarez 

Güney Kore: S.Gyu, J.Gyu, Min-Jae, Young-Gwon, Jin-Su, Chang-Hoon, In-Beom, Woo-Young, Heung-Min, Hee-Chan, Ui-Jo

Seferovic de oynayacak

Galatasaray 'ı Muslera ve Torreira dışında 3 oyuncu daha Katar'daki turnuvada temsil ediyor.Danimarka'nın 24 yaşındaki stoperi VictorNelsson, 0-0 biten Tunus maçında kulübedeydi.

Belçika'nın 35 yaşındaki forvetiDries Mertens de dün akşamki mücadelede Kanada'ya karşı kadrodaki yerini aldı. Benfica'dan kiralık olarak Galatasaray'da top koşturan Haris Seferovic de bugün İsviçre'nin Kamerun'la oynayacağı maçta hocası Murat Yakın'dan görev bekliyor.