Ünlü mafya babası Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy kimdir, neden öldü?

Ünlü mafya babası Tevfik Ağansoy’un eşi Hülya Ağansoy hayatını kaybetti. Hülya Ağansoy’un kim olduğu merak konusu oldu. Hülya Ağansoy kimdir, nereli, neden öldü? İşte yanıtı.

Ünlü mafya babası Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy kimdir, neden öldü?
27 Şubat 2020 - 16:14
Ünlü mafya babası Tevfik Ağansoy’un eşi Hülya Ağansoy’un ölüm haberi geldi. Hülya Ağansoy’un ölümünden sonra bazı konular da merak konusu oldu. Hülya Ağansoy kimdir, neden öldü? İşte detaylar…
Hülya Ağansoy kimdir? Gelen son dakika haberine göre, Hülya Ağansoy öldü. Ağansoy’un yaşamını yitirmesini oğlu Kürşad ve Kızı Asena Melike Ağansoy, Hülya Ağansoy’un Facebook hesabında paylaştılar.
HÜLYA AĞANSOY KİMDİR?
Hülya Ağansoy, yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşiydi.Hülya Ağansoy,evliliği süresince 40 yıl yeraltı dünyasının bir çok olayına şahitlik etti. Hülya Ağansoy'un  2 çocuğu var. Hülya Ağansoy'un oğlunun ismi Kürşad, kızının ismi ise Asena Melike'dir.
Kanser hastalığı ile mücadele ettiği öğrenilen Hülya Ağabsoy, eşi öldürüldükten sonra morgda ellerinden tutarak, intikam yemini etmesinin görüntüleri, uzun süre medyada yer almıştı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum