Ümraniyespor Fenerbahce canli izle

Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler de internette araştırmalara başladı. Fenerbahce Ümraniyespor canlı mac izle HD.

Ümraniyespor Fenerbahce canli izle
23 Ocak 2023 - 18:08
Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertlilerin ligde 38 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ümraniyespor ise 14 puanla sonucu sırada. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Çaykur Rizespor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Ümraniyespor'u da yenerek zirve yarışında kayıp yaşamamayı hedefliyor. Peki Ümraniyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor'a konuk oluyor. Peki Fenerbahçe Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele BeIN Sports 1'den yayınlanacak.
Ligde Galatasaray ile zirve yarışı veren sarı-lacivertliler, geçen hafta Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 yenmişti.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Çaykur Rizespor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Ümraniyespor'u da yenerek zirve yarışında kayıp yaşamamayı hedefliyor.

İki takım arasında sezonu ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maç 3-3 beraberlikle tamamlanmıştı.

TEK EKSİK PEDRO

Fenerbahçe, Ümraniyespor deplasmanında Joao Pedro'dan yararlanamayacak.
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Joao Pedro, zorlu deplasman maçında forma giyemeyecek.

Ümraniyespor-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Lenjani, Sackey, Mrsic, Sekidika, Onur, Geraldo, Umut

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, Arda (Rossi), İrfan Can, King, Valencia

Her maç final niteliğinde

Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de Galatasaray’a kaybederek zirveyi ele geçirme fırsatını geri tepmişti. Sarı Kırmızılılar’ın bu hafta Antalyaspor’u da yenmesiyle birlikte puan farkı 7’ye yükseldi. Sezonun ikinci yarısı henüz yeni başlasa da farkın iyi artmasıyla birlikte Fenerbahçe için artık her maç final niteliği taşımaya başladı.

Son dönemde oyun olarak ciddi bir düşüş yaşayan Jorge Jesus’un öğrencileri buna rağmen ligde Gaziantep’i, kupada ise Rizespor’u son dakika golleriyle yenmeyi başardı. Galibiyet serisi yakalayan Sarı-Lacivertliler, bunu Ümraniye deplasmanında da sürdürmenin peşinde. Ligin dibine demirleyen İstanbul temsilcisi için de artık her puan altın değerinde.

Ümraniyespor yara aldı

Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü, Hatay ve Giresun maçlarından 7 puan toplayarak iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak son hafta, düşme potasındaki rakiplerinden İstanbulspor’a evinde kaybeden Ümraniyespor, büyük bir darbe aldı.

İstanbul ekibi, kupadaki Trabzonspor mücadelesinde ise son anlarda yediği golle uzatmalara gitmek zorunda kaldı ve ardından 4-1 kaybetti. Fenerbahçe için bu maç, kağıt üzerinde en kolay deplasmanlardan biri.

Ancak ligin ilk haftasında Kadıköy’de 3-3 biten karşılaşma, Jorge Jesus ve öğrencileri için büyük bir şok olmuştu. Üstelik o dönem Fenerbahçe, oyun olarak çok daha formdaydı. İki takım için de kritik bir 90 dakika olacak.