Üç Kuruş Korkmaz karakteri kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, pazartesi akşamları yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Dizide Korkmaz karakteri de izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Üç Kuruş Korkmaz kimdir, kimin kardeşi? Üç Kuruş Korkmaz biyografisi ve gerçek adı nedir? Hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Üç Kuruş Korkmaz karakteri kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
23 Mayıs 2022 - 15:16
Show TV ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alana Üç Kuruş adlı dizi, dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi, son zamanlarda reytinglerdeki başarısı ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Üç Kuruş dizisinin hayranları, pazartesi akşamları yeni bölümleri izleyebilmek adına bugünü adeta iple çekiyor. Bir yandan diziyi büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler, merak ettikleri konuları da internette araştırmayı ihmal etmiyor.

Bu kapsamda dizide merak edilen oyunculardan biri de Korkmaz karakteri oldu. Üç Kuruş Korkmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek adı nedir? Gibi sorular da internet ortamında sıkça araştırılmaya başladı. İşte Üç Kuruş dizisinin Korkmaz’ı hakkında merak edilen bilgiler.

Üç Kuruş dizisi Korkmaz kimdir?

Üç Kuruş dizisinde Korkmaz karakterini canlandıran oyuncu, Mehmet Bozdoğan'dır.
 

Mehmet Bozdoğan kimdir?

Mehmet Bozdoğan, 4 Haziran 1977 yılında Almanya Berlin'de dünyaya gelmiştir. Almanya'da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam eden Mehmet Bozdoğan, Türkiye'de kameralar karşısına 2010 yılında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile geçti. Koyu Kırmızı, Karadayı, Ağır Roman, Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde yer alan Mehmet Özdoğan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Birkan Atılgan karakterine hayat vermektedir. Mehmet Bozdoğan, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve İkizler burcudur.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum