Üç Kuruş Kartal ölüyor mu, öldü mü, Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılıyor mu?

Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş’un 23 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Kılıç Hicaz Kartal’ı mezara gömdüğü görüldü. Peki Kartal ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş Kılıç Hicaz Kartal’ı öldürüyor mu?

Üç Kuruş Kartal ölüyor mu, öldü mü, Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılıyor mu?
23 Mayıs 2022 - 16:58
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, 23 Mayıs Pazartesi akşamı 27. Bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin merakla beklenen bu bölümünün fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Dizi severler tarafından merakla araştırılan konu ise fragmanın son sahne oldu.

Söz konusu fragmanda hayatını kaybeden Bahar’ın mezarına giden Kartal, Kılıç Hicaz ile karşılaşıyor. Kılıç Hicaz, Kartal’ı öldüresiye dövüyor. Bu sahneleri izleyen Üç Kuruş hayranları ise Kartal’ın ölüp ölmediğini merak etmeye başladı.



Üç Kuruş Kartal ölecek mi?

Dizinin yeni bölümü yayınlanmadan önce en çok merak edilen konu şüphesiz Kartal’ın dizideki akıbeti oldu. Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılmasıyla ilgili henüz bir durum yok. Bu durumda Kartal’ın ölmeyeceği ve dizide devam edeceği düşünülüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum