Üç Kuruş Halide ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Halide ölüyor mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş’ta Halide mezarlıkta vuruldu. Peki, Halide ölecek mi, ölüyor mu? Diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş Halide kimdir, gerçek adı nedir?

Üç Kuruş Halide ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Halide ölüyor mu?
23 Mayıs 2022 - 22:19
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Neredeyse her sahnesi nefesleri kesen dizi, izleyicileri de ekranlarının başına kilitliyor. Sevilen dizi, 23 Mayıs Pazartesi günü 27. Bölümle ekranlara geldi.

Dizinin yayınlanan son bölümünde, Halide mezarlıkta vuruldu. Dizinin son bölümleri nefesleri kesen sahneleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Halide’nin mezarlıkta vurulması gerilimi iyice artırdı. Kartal’ın gözleri önünde vurulan Halide, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Sevenlerini üzen bu gelişimin ardından Halide’nin hayatta kalıp kalmayacağı merakla araştırılıyor. Halide yaşayacak mı yoksa ölerek diziye veda mı edecek bekleyip göreceğiz. Peki, Üç Kuruş Halide kimdir?

Üç Kuruş dizisi Halide kimdir?

Kartal’ın kuzenidir. Çok güzel ve havalı bir genç kızdır. Gözü yükseklerde, hırslı ve akıllı bir kız olan Halide mahalleyi de Kartal’ın küçük kız versiyonu gibi çekip çevirebilmektedir. Üç Kuruş dizisinde Halide karakterini Damla Makar canlandırmaktadır.

Damla Makar kimdir?

Damla Makar, 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaştan itibaren sanat ile iç içe büyüdü. İll, orta ve lise öğreniminin ardından hayalini kurduğu tiyatro bölümünü kazandı. Üniversite yıllarında Ankara'da amatör olarak birçok tiyatro oyununda yer aldı ve oyunculuk performansı gösterdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum