ÜÇ Kuruş 28. Bölüm son final bölüm tek parça full izle Show TV Youtube Puhu TV

Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, 30 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı 28. Bölümle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler, internette izleme linki araştırıyor. Üç Kuruş 28. Bölüm son bölüm tek parça full reklamsız izle. Üç Kuruş Show TV Youtube Puhu TV izle.

ÜÇ Kuruş 28. Bölüm son final bölüm tek parça full izle Show TV Youtube Puhu TV
31 Mayıs 2022 - 10:21
Show TV ekranlarının ve pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinde biri olan Üç Kuruş, yeni bölümleriyle izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümle dikkatleri üzerine çeken, dizi severlere nefes kesen anlar yaşatıyor.

Sevilen dizi, 30 Mayıs akşamı 28. Bölümle dizi severlerin karşısına çıktı. Son bölümde yine izleyiciler adeta ekranlarının başına kilitlendi. Üç Kuruş dizisinin 28. Bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise konuyu internette araştırmayı sürdürüyor. Üç Kuruş izleme linki var mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

ÜÇ KURUŞ 28. FİNAL BÖLÜM İZLE!

Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki Üç Kuruş son bölüm izleme linkine tıklayarak izleyebilirler.

ÜÇ KURUŞ FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ 

Efe'nin Kartal'la birlikte başlattığı ve son perdeyi açan planı gerçekleştirmeleri kolay olmayacaktır. Kartal'ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç'ın kucağına düşmelerine neden olur.

Bu olay Efe'yi öfkelendirir ve Kartal'la tartışmaları her ikisinin de geçmişlerini sorgulamalarını sağlar. Kolay pes etmeyen Kartal, Çetin'den destek aldığı yeni bir planla koğuşun karşısına çıktığında Kılıç'a büyük bir sürpriz son hazırlar. Kartal ve Kılıç'ın son hesaplaşması herkesin nefesini kesecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum