Üç Kuruş 27. Bölüm son bölüm full tek parça Show TV Youtube Puhu TV izle

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş adlı dizi, 23 Mayıs Pazartesi akşamı 27. Bölümle ekranlara geldi. Üç Kuruş’un son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internette izleme linki arıyor. Üç Kuruş son bölüm 27. Bölüm tek parça full kesintisiz izle. Üç Kuruş 28. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Üç Kuruş 27. Bölüm son bölüm full tek parça Show TV Youtube Puhu TV izle
23 Mayıs 2022 - 22:17
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, pazartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizi için dizi severler, pazartesi akşamlarını adeta iple çekmeyi sürdürüyor.

Dizide son zamanlarda gerilim arttı ve nefes kesen sahneler yayınlanmaya başladı. Son bölümlerde izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeyi başaran dizi, bu başarıyı reyting sonuçlarına da yansıttı. Dizinin son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de internette izleme linki araştırıyor.

Üç Kuruş son bölümde neler oldu? Dizinin son bölüm izleme linki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Üç Kuruş hakkında merak edilen detaylar.

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Ona İnanıyorum!

Emniyet güçlerinden ve suç dünyasındaki rakiplerinden aynı anda kaçmaya çalışan Kartal’ın yolu katille kesişir. Heyecanlı bekleyiş başladı! ‘Üç Kuruş’, Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

ÜÇ KURUŞ 27.BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Üç Kuruş 27. son bölüm tek parça full izle ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Show TV dizisinin son bölümünü izleyebilirsiniz.

https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/uc-kurus/2815

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum