​​​​​​​Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir? Anıl Tetik hayatı biyografisi

​​​​​​​Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş adlı dizide Hakan karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

​​​​​​​Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir? Anıl Tetik hayatı biyografisi
01 Kasım 2022 - 19:44
Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ÜÇ Kız Kardeş adlı dizi, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı her bölümle reytingin zirvesine ortak olan dizi için dizi severler de yeni bölümleri adeta iple çekiyor.

Dizi yayınlanırken merak edilen oyuncular da internet üzerinde araştırılıyor. Araştırılan isimlerden biri de üç Kız Kardeş dizisinde Hakan karakterini canlandıran oyuncu oldu. Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

Üç Kız Kardeş Hakan kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç kız Kardeş’te Hakan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Anıl Tetik’tir.

Anıl Tetik kimdir?

Anıl Tetik 31 yaşındadır. Aslen Kırklareli'li olan Tetik, Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Başarılı bir motor sporcusu olan Anıl Tetik motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birincilik elde etti. Survivor yarışması ile tanındı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum