Üç Kız Kardeş 18 bölüm fragmanı izle Youtube Kanal D

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş adlı dizi, yeni sezon bölümlerine başladı. 13 Eylül’de 17. Bölümle yayınlanan dizinin 18. Bölüm fragmanı dizi severler tarafından araştırılıyor. Üç Kız Kardeş 18 yeni bölüm fragmanı 20 Eylül Salı izle.

Üç Kız Kardeş 18 bölüm fragmanı izle Youtube Kanal D
14 Eylül 2022 - 12:13
Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Üç Kız Kardeş, geçen sezon gibi 2. Sezonuna da adeta bomba gibi başladı. Dizi, 13 Eylül tarihinde yayınlanan 17. Bölümle yeni sezona merhaba dedi. Yayınlanan her bölümünde adından söz ettiren Üç Kız Kardeş dizi, izleyicileri de ekranlarının başına toplamaya devam ediyor.

Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Üç Kız Kardeş adlı dizinin yeni bölüm fragmanı da dizi severler tarafından araştırılan konulardan biri oldu. Merakla beklenen dizi, reyting sonuçlarında da zirveye oynuyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mine’nin Somer’in bebeğini dünyaya getirmesi, dolu dizgin giden Somer ve Türkan’ın aşk hayatını etkiler. Mine’nin planı bebeğiyle birlikte Somer’in kalbini de hayatını da yeniden kazanmaktır. Mine, Somer’i elde etmek için Nihat’ın varlığını Somer’i kışkırtmaya yönelik kullanır. Nihat, bebek uğruna Mine’ye de zarar vermeye kalkınca Somer, Mine ve bebeğini sahiplenmek durumunda kalır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum