Twente - Fenerbahçe donmadan şifresiz izle canlı maç!

UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, 5-1'lik ilk maçın rövanşında Hollanda'da Twente ile karşılaşıyor. Twente Fenerbahçe maçı için heyecan da dorukta. Bu mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler internette araştırmalara başladı. Twente - Fenerbahçe canlı maç yayını şifresiz izle. Twente - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Twente - Fenerbahçe donmadan şifresiz izle canlı maç!
31 Ağustos 2023 - 17:23
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Hollanda'nın Twente takımına konuk olacak.

Twente Stadı'nda oynanacak müsabakayı, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Moresca yönetecek. Moresca'nın yardımcılıklarını Davide Imperiale ve Giuseppe Perotti yapacak.

Bu sezon Avrupa'da 5, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda rakibine karşı elde ettiği 5-1'lik skor avantajını koruyarak Hollanda'dan turla dönmek istiyor.

Sarı-lacivertliler, play-off turunda Twente'yi elemesi durumunda Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

Muhtemel ilk 11

İrfan Can, Osayi-Becao-Djiku-Oosterwolde, Bartuğ-Fred, Cengiz-Szymanski-Tadic, Dzeko

5 Avrupa maçında rakip filelere 20 gol

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 5 maçı da kazanan ve rakip filelere 20 gol bırakan Fenerbahçe, kalesinde 2 gol gördü.

Trendyol Süper Lig'de de 2'de 2 yaparak liderliğe yükselen Fenerbahçe, ilk 2 maçta 4 gol atıp 1 gol yedi.

Ferdi Kadıoğlu kadroda yok

Twente ile yapılan ilk maçın ardından kalça kasında yırtık tespit edilen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin maç kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-lacivertlilerde hafta başı bireysel antrenman yapan Samet Akaydın, Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Luan Peres'in ise kadroda yer alması bekleniyor.

Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

31 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma 20.00'de başlayacak ve S Sport Plus'tan canlı izlenebilecek.

TWENTE - FENERBAHÇE CANLI İZLE