Türkiye'de UFO mu görüldü?

Türkiye’de UFO görüldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Facebook’tan canlı yayın yapan Revealed isimli yabancı kaynaklı bir sayfa binlerce takipçisine o görüntüleri izletti. Peki, o görüntüler gerçek mi? Türkiye’de gerçekten UFO mu görüldü?

Türkiye'de UFO mu görüldü?
28 Mart 2020 - 00:57
Facebook’tan canlı yayın Revealed isimli bir sayfa, Türkiye’de UFO görüldü başlığı ile takipçilerine canlı yayınla bir video izletti. Sayfanın canlı yayınını ise binlerce kişi izledi. Türkiye’de UFO görüldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Video, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Peki, Tükiye’de UFO görüldüğü doğru mu? Türkiye’de UFO görüldüğü iddiaları ve video gerçek mi? İşte detaylar…
Revealed isimli Facebook sayfasının, binlerce takipçisine canlı yayınla izlettiği bu videonun gerçek olup olmadığı merak konusu oldu. Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan videodan sonra olayın gerçek olup olmadığı merak konusu oldu. UFO görüldüğüne dair iddiaları internette araştırmaya başlayanlar gerçek bilgiye ulaşmaya çalışıyor. Videonun sanal ortamda düzenlendiği ve UFO görüldüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığı düşünülüyor.
İŞTE SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRAN O GÖRÜNTÜLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum