Türkiye'de koronavirüsten ölen en genç insan kim, kaç yaşında?

Tüm dünyada devam eden koronavirüs salgını ülkemizde de acı yüzünü göstermeye devam ediyor. 11 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de toplam ölüm sayısı 1101’e ulaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarından sonra, Türkiye’de koronavirüs hastalığından dolayı hayatını kaybeden en genç insanın kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden en genç insan kimdir? Türkiye’de koronavirüsten ölen en genç hasta kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Türkiye'de koronavirüsten ölen en genç insan kim, kaç yaşında?
11 Nisan 2020 - 23:34
Tüm dünyada etkisini artırarak devam eden koronavirüs salgını ülkemizde de ölümlere neden olamaya devam ediyor. Toplam bin 101 hastanın hayatını kaybettiği Türkiye’de koronavirüs hastalarının hem yaş ortalamaları hem de hayatını kaybedenlerin yaş ortalamaları merak ediliyor. Türkiye’de 11 Mart 2020 tarihine kadar 1101 hasta koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Bu hastaların içerisinde şimdiye kadar hayatını kaybeden en genç isim 33 yaşında hayatını kaybeden Dilek Tahtalı’ydı.
Ancak 11 Mart’ta gelen acı haber, Türkiye’yi yasa boğdu. 22 yaşında hayatını kaybeden Emircan Kılıçkaya, şimdiye kadar Türkiye’de koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden en genç hasta oldu.
Dünya’da ise Amerika Birleşik Devletleri’nde 6 haftalık bir bebek koronaaavirüs savaşını kaybetti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum