Türkiye'de intiharların ardı arkası kesilmiyor, genç öğretmen İnan Avşar intihar etti

Türkiye’de son günlerde gelen intihar haberleri ülkeyi yasa boğmaya devam ediyor. Son dakika gelen intihar haberleri, endişelerin artmasına da yol açıyor. Son olarak genç matematik öğretmeni İnan Avşar’ın intihar haberi, duyanları yasa boğdu. Türkiye’de artan intihar vakaları gelecek adına endişe verici bir hal aldı.

Türkiye'de intiharların ardı arkası kesilmiyor, genç öğretmen İnan Avşar intihar etti
19 Şubat 2020 - 14:53
Türkiye’de son günlerde artan intihar vakaları endişe uyandırmaya devam ediyor. Birçok insanın ekonomik ya da ailevi sorunlar nedeniyle intihar ettiği iddia ediliyor. İntiharların artması gelecek adına da kaygılandırıcı bir durum olarak göze çarpmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Hatay’ta bir baba ‘çocuklarım aç’ diyerek kendini yakmış, daha sonra da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Ardından Konya’dan gelen bir intihar vakası tüm ülkeyi yasa boğmuş bir kamyon şoförü kamyonuna kendisini asarak yaşamına son vermişti.
Acı haber bu kez sosyal medyaya videolu bir veda ile düştü. Ankara’da özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan aynı zamanda dizi oyuncusu olan İnan Avşar, çektiği bir videoyu paylaştıktan sonra hayatına son verdi. Avşar, intihar etmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eğitim sistemi ve fazla mesailerle ilgili sert ifadeler kullanmıştı.
Avşar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum