Tuğçe Kazaz: Ben nasıl CHP'yi destekleyeyim?

Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Ak Parti’yi neden desteklediğine dair bir video paylaşan Kazaz, CHP’yi de eleştirmeyi ihmal etmedi.

Tuğçe Kazaz: Ben nasıl CHP'yi destekleyeyim?
06 Ağustos 2022 - 13:16
Haber: Ahmet SARIKUŞ / Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, yorumlar ve yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çeken eski manken Tuğçe Kazaz, son videosu ile yine gündem oldu. Twitter’dan bir video paylaşan Kazaz, Ak Parti’yi neden desteklediğini sıraladı. Cumhuriyet Halk Partisi’ne de eleştirilerde bulunan Kazaz, CHP’ye yönelik “Ben nasıl destekleyeyim seni” dedi.

“ONLARI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM.”

Kazaz paylaştığı videoda, “Ben bu davaya Ak Parti için inanmadım ve ben Ak Parti’yi değil Türkiye’yi destekliyorum. Ben Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki kazanımlarını destekliyorum. Ben SİHA’lar ve İHA’lar noktasında üretimleriyle gurur duyuyorum ve bunu ihraç etmelerini destekliyorum. Büyük İsrail Devleti’ne hizmet edecek bir PKK uydu devletinin kurulmasına karşı çıktıkları için ve bununla ilgili savaş verdikleri için destekliyorum. Kafkasya’da yaptıkları kazanımları için onları destekliyorum. Türkiye’yi destekliyorum. Bu toprakları Batı’nın esaretinden kurtarmaya çalıştıkları için, kendi özüne ve değerlerine ait ve dünyadaki hiçbir toplumda olmayan bu insani değerler üzerine inşa etmeye çalıştıkları için onları destekliyorum.  Ve Ak Parti buna hizmet ettiği sürece onları desteklemeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

“BEN NASIL DESTEKLEYEYİM SENİ?”

CHP’ye yönelik de eleştirilerde bulunan Tuğçe Kazaz, “Ben nasıl Cumhuriyet Halk Partisi’ni kalkayım, destekleyeyim? Cumhuriyet Halk Partisi’nin başındakiler de bütün bu kazanımları n tersine ne varsa onu söylüyor. PKK uydu devletinin kurulmaması noktasında Suriye’ye giriyor Türkiye. Niye Suriye’ye girdin? Doğu Akdeniz’e gidiyor, niye o kadar orada savaşıyorsun? Niye Libya ile anlaşma yaptın? Niye Kafkasya’ya giriyorsun? İngiltere ne isterse ona evet diyor. Amerika ne isterse ona evet diyor. Ben nasıl destekleyeyim seni?” ifadelerini kullandı.

 

Tuğçe Kazaz’ın bu videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum