Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, kendinden 14 yaş küçük Tuba Torun ile evlendi. Gerçekleşen düğün merasimi sonrasında Tuba Torun merak konusu oldu. Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Aykut Erdoğdu Tuba Torun düğün töreni, Aykut Erdoğdu kaçıncı evliliği?

Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
14 Haziran 2022 - 09:37
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, geçtiğimiz gün şatafatlı bir düğün ile dünya evine girdi. Erdoğdu’nun, kendinden 14 yaş küçük Tuba Torun ile evlenmesi, gündemde geniş yer buldu. Çiftin düğünü, sosyal medyada da oldukça konuşulan konulardan biri oldu.

Düğün merasimi sonrası birçok kişi merak edilen konuları internette araştırmaya başladı. Özellikle Erdoğdu’nun hayatını birleştirdiği Tuba Torun merak edilen ve araştırılan isimlerin başında geliyor. Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Tuba Torun kimdir?

1987 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Torun, İstanbul Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.

Özellikle kadın ve çocuk hakları olmak üzere insan hakları üzerine çalışmalar yapmakta olan Tuba Torun, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu avukatı ve Sosyal Haklar Derneği Çocuk Hak İhlalleri Koordinatörüdür.

Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk hakları koordinatörü olan Torun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesidir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum