TRT'nin yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor, oyuncuları kimdir, konusu ne?

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler, nerede çekiliyor, dizinin konusu ne? İşte detaylar…

TRT'nin yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor, oyuncuları kimdir, konusu ne?
14 Mart 2020 - 18:11
TRT ekranlarında yayınlanacağı duyurulan yeni dizi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra dizi hakkındaki bilgileri merak edenler internet üzerinden araştırmalar yapıyor. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi nerede çekiliyor? İşte detaylar…
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM OYUNCU KADROSU
Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi oyuncuları açıklandı. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant Aline Boz, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Mehmet Özgür ve Altan Erekli yer alacak.
Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde en kritik rollerden biri de Atatürk karakteri olacak. Dizi de Atatürk karakterine son olarak Şahsiyet ve Payitaht Abdulhamid dizilerinde yer alan İlker Kızmaz ile anlaşıldı.  Çekimlerine 16 ocak 2020 de başlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yönetmeni ise Yasin Uslu olacak.
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİZİSİ KONUSU
Yapımcılığını Vizyon Filmin senaristliğini ise Funda Çetin’in üstleneceği Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde İstanbul’un işgal edilmesi ve mebusan meclisinin dağıtılması ile başlayıp Ankara’da yeni bir meclisinin açılması arasında geçen 6 haftalık kritik süre 6 bölüm ile anlatılacak.  Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 16 Mart 2020 de başlayacak ve 23 Nisan 1920 de final yaparak ekranlara veda edecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum