Trabzonspor MTK Budapeste canli mac izle

Spor Toto Süper Lig çalışmalarına devam eden Trabazspor, MTK Budapeşte ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Trabzonspor Budapeste macini canli izle. TS canli mac izle HD.

Trabzonspor MTK Budapeste canli mac izle
14 Temmuz 2022 - 18:18
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren son şampiyon Trabzonspor, ilk hazırlık maçında MTK Budapeşte ile karşılaşacak. Takımın son durumunu ve yeni transferlerin performansını merak eden Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmanın yayın ve saat bilgilerini araştırıyor.

Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor - MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularının yanıtları ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor , sahaya iniyor. Abdullah Avcı yönetimindeki son şampiyon, ilk hazırlık maçını MTK Budapeşte ile oynayacak.

Geçtiğimiz sezon kiraladığı Stefano Denswil'in bonservisini alan, Jens Stryger Larsen, Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Trezeguet hamleleriyle adından söz ettiren Bordo Mavililer, Macar ekibini mağlup edip moral depolamayı hedefliyor.

Trabzonspor - MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor - MTK Budapeşte hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak. A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Trabzonspor - Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında ise 16 Temmuz Cumartesi günü Slovacko ile karşılaşacak. Saat 18.00'de başlayacak bu karşılaşma da A Spor'dan futbolseverlerle buluşacak.

Trabzonspor'un 4 Temmuz'da başlayan Slovenya kampı, 17 Temmuz'da sona erecek. 17 Temmuz’da 3 gün izin yapacak olan Fırtına, 20-29 Temmuz tarihleri arasında hazırlık kampının 2. etabını yapmak üzere Avusturya’ya gidecek.

Yüksek tempoda çift kale maç

Cornelius’un da kampa katılmasının ardından Trabzonspor’da eksik oyuncu kalmadı. Slovenya’da tempo her geçen gün biraz daha artarken, sabah antrenmanındaki çift kale maç kıran kırana geçti.

Teknik direktör Abdullah Avcı oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken, idman sonrasında öğrencilerinin hırsından memnun olduğunu söyledi. Öte yandan genç isimlerden Emrehan Gedikli, maçta kısa süreli sakatlık geçirirken, kesin durumu kontrollerin ardından netleşecek.