Trabzonspor Kayserispor canli izle

Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor karşılaşıyor. Trabzonspor Kayserispor canlı maç izle.

Trabzonspor Kayserispor canli izle
01 Nisan 2023 - 13:33
Süper Lig'de 27. hafta heyecanı başladı. Günün önemli maçlarından birinde Trabzonspor'la Kayserispor 3 puan mücadelesi verecek. Bordo-Mavili kulüpte Orhan Ak takımın başında çıkacağı ikinci maçı da kazanmak istiyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında bugün Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Bordo-mavili ekipte 5 oyuncu karşılaşmada forma giyemeyecek. İki takımda mücadeleyi kazanarak 3 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Trabzonspor'un başında sezon sonuna kadar Orhan Ak'ın olacağı daha önce açıklanmıştı.

Trabzonspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Erkan Özdamar yönetecek. 

Trabzonspor - Kayserispor muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Bartra, Denswil, Peres, Siopis, Abdülkadir, Visca, Bakasetas, Markovic, Maxi Gomez

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Carole, Kemen, Campanharo, Thiam, Mensah, Cardoso, Gavranovic

TRABZON'DA 4 İSİM YOK

Bordo-Mavililer’desakatlıkları bulunan Trezeguet ve Naci Ünüvar’ın yanı sıra Bahia Kulübü ile anlaşan Vitor Hugo ve Dorukhan Toköz bugün kadroda yer almayacak. Adana Demirspor mücadelesindesonradan oyuna giren Markovic ile Visca’nın bu kez ilk 11’de başlamaları bekleniyor. Marek Hamsik deilk 11’i zorluyor.

KAYSERİ'DE TEK EKSİK

Transfer yasağına rağmen Çağdaş Atan yönetiminde ortaya koyduğu performansla alkış alan Kayserispor, Trabzonspor’u devirip üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar’da maç öncesi tek eksik isim Attamah. Hosseini’nin sakatlığı tamamen geçerken, Kayserispor Milli arayı oldukça iyi geçirdi.

ORHAN AK'IN TEK HEDEFİ ZAFER

Abdullah Avcı’nın istifası sonrası Adana Demirspor maçında teknik sorumlu olarak kulübede yer alan Orhan Ak, 4-1’lik galibiyetle Trabzonspor’a nefes aldırmıştı. Seçim sonrası göreve gelen yeni yönetim, sezon sonuna kadar Orhan hocayla devam kararı verdi. Genç hoca, bugün Kayserispor’u devirip, iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

TÜM GÖZLER BAKESETAS'TA

EURO 2024 Elemeleri’ne iyi başlayan ve Yunanistan’ın Cebelitarık’ı yendiği maçta gol atan Bakasetas, bugün Trabzonspor’un en önemli kozu. Yıldız futbolcu, daha önce Kayserispor’a rakip olduğu 7 maçta tam 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Kayserispor, Bakasetas’ın Türkiye kariyerinde en çok gol attığı takım.

KAYSERİ'YE KARŞI BÜYÜK ÜSTÜNLÜK

Trabzonspor, Kayserispor’u evindekonuk ettiği son 5 maçın 4’ünü kazanırken, diğer karşılaşma beraberliklesona erdi. Karadeniz ekibi bu maçlarda toplam 17 gol attı. Kayserispor’un 2017-18 sezonundan bu yana Süper Lig’de mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı takım Trabzonspor(3Y, 8B).