Trabzonspor İstanbulspor selçuksports taraftarium24 justin tv canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig’de heyecan, İstanbulspor ile Trabzonspor arasındaki açılış karşılaşması ile başlıyor. Futbolseverler de bu maçı canlı izlemek adına internette Trabzonspor İstanbulspor kaçak maç yayını Beinsports naklen selçuk sports taraftarium24 justin tv bedava jestyayın kralbozguncu ücretsiz mekan tv inat tv donmadan korsan bedava internetten maç izle şeklinde araştırma yapmaya başladı.

Trabzonspor İstanbulspor selçuksports taraftarium24 justin tv canlı maç izle
05 Ağustos 2022 - 20:32
Süper Lig’in geçen sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, bu sezonun açılış karşılaşmasında İstanbulspor’u konuk ediyor. Heyecanın ve temponun yüksek olması beklenen mücadelede sonuç da bir hayli merak konusu oldu. Her iki takım da maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Geçen sezonu çift kupa ile tamamlayan Trabzonspor, ligi zirvede bitirmesinin ardından Süper Kupa’da da Sivasspor’u mağlup etmişti. Taraftarlarını geçen sezon mutlu eden bordo mavili ekip, bu mutluluğu ve heyecanı yeni sezonda da sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

İstanbulspor camiası ise uzun yıllardır uzak kaldığı Süper Lig’e yeniden dönmenin heyecanını yaşıyor. Son şampiyonu evine eli boş göndermenin hesaplarını yapan İstanbulspor da bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almanın peşinde. Mücadelenin başlamasına ise artık çok kısa bir zaman kaldı. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşma öncesi tüm detaylar internet üzerinde araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen İstanbulspor Trabzonspor maçının ayrıntıları haberimizde.

İstanbulspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak İstanbulspor-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

İstanbulspor - Trabzonspor maçı 11'leri:

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan Berber, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Tuncer, Ali Yaşar, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Jetmir Topallı, İbrahim Yılmaz, Kristal Abazaj.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Dorukhan, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Visca, Trezeguet, Cornelius.

İSTATİSTİKLER

İstanbulspor ile Trabzonspor, 2004/05 sezonundan bu yana Süper Lig’de ilk kez karşılaşırken; İstanbul ekibi, rakibiyle oynadığı son yedi lig karşılaşmasından galibiyet çıkaramadı (2B 5M) ve sadece iki gol atabildi.

İstanbulspor’a konuk olduğu son üç Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, en üst lig seviyesinde daha önceki yedi ziyaretinden sadece bir galibiyet çıkarabilmişti (3B 3M).

Bir önceki sezonun şampiyonlarını konuk ettiği son 10 Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu almayan İstanbulspor (2G 3B 5M), son karşılaşmada Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu (Ağustos 2004).

Abdullah Avcı göreve geldikten sonra İstanbul takımlarına konuk olduğu 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (8G 2B), tek yenilgisini geçen sezon şampiyonluğunu ilan ettikten sonra son haftada İstanbul Başakşehir’den aldı (1-3)