Trabzonspor Gaziantep FK taraftarium24 canlı maç

Süper Lig’in heyecanı 7. hafta maçları ile sürüyor. Trabzonspor da bu hafta Gaziantep FK’yı kendi evinde konuk ediyor. Maçı naklen canlı izlemek isteyenler birçok futbolsever de internette araştırmalara başladı. Trabzonspor Gaziantep maçını kesintisiz donmadan şifresiz izle. Trabzon Gaziantep taraftarium24 canlı izle. TS Gaziantepspor selçuksports noyan mekan tv inat tv HD kaçak maç korsan yayın seyret şeklinde araştırmalar yapılmaya başladı.

Trabzonspor Gaziantep FK taraftarium24 canlı maç
18 Eylül 2022 - 15:12
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon çıktığı 6 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, en yakın rakiplerinden Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Bordo mavili ekip, Avrupa Kupası’nda çıktığı ilk maçta da yenilgi almış ve geçen hafta Kızılyıldız’ı 2-1’lik skorla yenmişti.

Ligdeki kötü gidişe de bir son vermek isteyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, kendi sahasındaki Gaziantep FK maçından 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Gaziantep FK da 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Erol Bulut yönetiminde yükselişini sürdüren Gaziantep FK’nın toplam 11 puanı bulunuyor.

Her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak puan durumunda üst sıralara yerleşmenin hesaplarını yapıyor. Mücadelenin başlamasına artık kısa bir zaman kaldı ve futbolseverler de maçın heyecanına ortak olmak adına internet üzerinde araştırmalar yapıyor.

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor-Gaziantep FK maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bugün saat 17.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor-Gaziantep FK muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Doğucan, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Gomez (Umut)

Gaziantep FK: Günay, Kitsou, Ertuğrul, Djilobodji, Hanousek, Abdulkadir Parmak, Jevtovic, Mustafa, Maxim, Sagal, Figueiredo

Usta ve çırak karşı karşıya

Yıllarca Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan Erol Bulut, bugün eski hocasına rakip olacak. Taraflar teknik adam olarak 9. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan 8 maçta Avcı’nın büyük üstünlüğü dikkat çekiyor. Galibiyetlerde 5-1 önde bulunan Abdullah hoca, 2 maçta Erol Bulut’la yenişemedi.