Trabzonspor Galatasaray Selçuk Sports Taraftarium24 canlı şifresiz maç izle

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Heyecanla beklenen karşılaşma futbolseverler tarafından da internet üzerinden araştırılıyor. Trabzonspor Galatasaray maçın naklen korsan kralbozguncu bedava TS GS maçı donmadan ücretsiz internetten HD jestyayın justin tv mekan tv inat box noyan şifresiz izle.

Trabzonspor Galatasaray Selçuk Sports Taraftarium24 canlı şifresiz maç izle
28 Ağustos 2022 - 19:30
Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki dev derbi, heyecanı doruk noktasına ulaştırıyor. Her iki takım da bu maça üst düzey hazırlık gerçekleştirdi. Maç için her şeyi hazır ve taraftarlar tribünlerdeki yerlerini doldurdu.

Gerek Trabzonspor gerekse Galatasaray bu karşılaşmaya ayrı bir önem veriyor. Hem bordo maviler hem de sarı kırmızılar mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Her iki takım da ligin ilk 3 haftasında 6'şer puan topladı.

Trabzonspor geçtiğimiz hafta Antalyaspor’a 5-2 mağlup oldu. Bordo mavililer bu ağır yenilgiyi taraftarlarına unutturmak istiyor. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen Karadeniz temsilcisi, hafta içi UEFA Avrupa ligi H Grubu’nda yer almıştı. Trabzonspor, Avrupa arenasından önce Galatasaray karşısında galibiyet elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray ad ligin ilk 3 haftasında 6 puan topladı. Antalyaspor ve Ümraniyespor’u birer golle geçen sarı kırmızı ekip, Giresunspor'a da kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Okan Buruk'un öğrencileri Trabzonspor maçında taraftarlarını mutlu etmek için varını yoğunu ortaya koymaya hazırlanıyor.

Heyecan ve temponun üst düzey olması beklenen mücadelede her şey hazır ve futbol severler de zorlu 90 dakikanın heyecanı ortak olmak adına mücadelenin detaylarına internet üzerinden araştırmalara başladı.

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Medical Park Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz. Öte yandan bu dev karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Taha, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Djaniny, Abdülkadir, Bardhi, Trezeguet, Cornelius

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic

OPTA VERİLERİ

Galatasaray ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (1G 2B), daha uzun son serisini Ocak 1997-Kasım 1998 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yaşadı (1G 3B).

Trabzonspor'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Galatasaray (1G 2B), daha uzun son serisini Aralık 2011-Mayıs 2014 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yakaladı (3G 1B).

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan son 10 Süper Lig maçının sekizi karşılıklı gollere sahne olurken, taraflardan birinin tabelayı değiştiremediği iki karşılaşma bu statta iki ekibin birer galibiyetiyle sona erdi (Trabzonspor 4-0 Galatasaray & Trabzonspor 0-2 Galatasaray).