Trabzonspor Ferencvaros canli mac izle HD

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda son maçlar oynanıyor. Trabzonspor da bu hafta Ferencvaros'u konuk ediyor. Trabzonspor canli mac izle. TS canli yayin mac izle.

Trabzonspor Ferencvaros canli mac izle HD
03 Kasım 2022 - 20:00
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki son maçında Ferencvaros’u konuk edecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo-Mavililer, kazanması halinde Monaco-Kızılyıldız maçında kendi işine yarayacak olan sonucun çıkmasını bekleyecek.

Fırtına için hayati derecede önemli olan 90 dakika öncesi "Trabzonspor-Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor gruptan nasıl çıkar?" sorularının yanıtları da merak konusu.

Trabzonspor-Ferencvaros ilk 11'ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde. Trabzonspor - Ferencvaros maçı öncesi iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Trabzonspor , Avrupa'da kader maçında... Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi'nde bu sezon Ferencvaros, Monaco ve Kızılyıldız'ın yer aldığı H Grubu'nda beklentileri karşılayamadı. 5 maçta yalnızca 6 puan elde edebilen Karadeniz devi, son haftaya girilirken 3. sırada yer aldı.

Abdullah Avcı'nın öğrencilerinin 10 puanlı lider Ferencvaros'u devirmekten başka çaresi yok. Bordo Mavililer kazanması halinde Monaco-Kızılyıldız maçında kendi işine yarayacak olan sonucun çıkmasını bekleyecek.

Trabzonspor-Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ferencvaros maçını Alman hakem Harm Osmers yönetecek. TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor-Ferencvaros ilk 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Yusuf Yazıcı

Ferencvaros: Denes Dibusz, Henry Wingo, Samy Mmaee, Mats Knoester, Lorand Paszka, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Anderson Esiti, Kristoffer Zachariassen, Ryan Mmaee, Tokmac Nguen

Akyazı’da hedef 3’te 3

Bu sezon Süper Kupa Finali dahil 19 resmi maça çıkan Trabzonspor, 6 yenilgi aldı. Bu yenilgilerin tamamı deplasmanda yaşandı. Fırtına evinde ise bambaşka bir görüntü sergiliyor. Süper Lig’de tam 30 maçtır Akyazı’da bileği bükülmeyen Bordo-Mavililer, Avrupa’da da paralel bir performans gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde taraftarı önünde çıktığı Monaco ve Kızılyıldız maçlarını kazanan Karadeniz ekibi, bugün 20.45’te başlayacak kritik maçta Ferencvaros’a da aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

Akyazı’daki son Sivasspor karşılaşmasında yaklaşık 21 bin taraftarı Fırtına’yı desteklerken, bu maç için satılan bilet sayısı kombinelerle birlikte 30 bin seviyesinde. Trabzonspor, pazar günü ise ligde bu kez Konyaspor’u Akyazı’da konuk edecek.