Trabzonspor canli mac izle hd

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, Empoli ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor canli maci izle HD. TS canli mac izle.

Trabzonspor canli mac izle hd
25 Temmuz 2022 - 17:20
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Torino ile hazırlık maçı yapmış ve 3-0 mağlup olmuştu. Fırtına, bir başka İtalyan ekibi Empoli ile hazırlık maçı yapacak. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da yeni transferlerin performansı merak ediliyor. Nwakaeme ile yollarını ayıran Trabzonspor sol kanadı Trezeguet ile doldurmuştu. 

Eren Elmalı, Stryger Larsen, Doğucan Haspolat ve Denswil'i de kadrosuna katan Trabzonspor, yeni sezon 3 kulvarda mücadele edecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Empoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR EMPOLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Empoli maçı 25 Temmuz Pazartesi günü bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Heyecan dolu karşılaşma A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz bir şekilde yayınlanacak.

TRABZONSPOR'UN HAZIRLIK MAÇLARI

Trabzonspor, 2022-2023 sezonu öncesinde 3 hazırlık karşılaşması oynadı. İlk olarak MTK Budapeşte takımıyla karşılaşan bordo-mavili ekip mücadeleyi 1-0'la geçti.

İkinci hazırlık maçında ise Slovacko ile mücadele eden Trabzonspor mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Torino ile mücadeleden Trabzonspor mücadeleyi 3-0 kaybetti.