Trabzonspor Basel maçı canlı izle

UEFA Konferans Ligi'nde Trabzonspor ile Basel karşılaşıyor. Trabzonspor Basel canlı maç izle.

Trabzonspor Basel maçı canlı izle
16 Şubat 2023 - 20:34
Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ligler ertelendi, ancak Avrupa mesaisi devam ediyor. Trabzonspor, İsviçre temsilcisi Basel’i konuk edecek, rövanş öncesi avantaj peşinde olacak.

Bordo-Mavili yönetim, tüm takımlara ait Passolig kartlarına satışı açarken, Akyazı’da tarihi bir akşam yaşanacak. Sadece Trabzonsporlular değil, bütün taraftarlar hep birlikte Akyazı’dan birlik-beraberlik çağrısı yapacak.

Karşılaşma öncesi "Trabzonspor-Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS Basel maçı şifresiz mi?" sorularının yanıtları da merak konusu. Trabzonspor-Basel ilk 11'ler ve kritik 90 dakikayla ilgili detaylar haberimizde.

Trabzonspor, en anlamlı maçına çıkıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ülkemizde ligler durdurulurken, UEFA kararı doğrultusunda Bordo-Mavililer, Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda Basel’i ağırlayacak. Karadeniz ekibi, ‘Tek renk, tek yürek’ mesajını vermek için sahada olacak. Akyazı’da tarihi anlar yaşanacak. Maçın biletleri tüm takım Passolig kartlarına açılırken, gelirin tamamı deprem bölgesine gönderilecek. Mücadelenin reklam gelirleri de aynı şekilde afetzedelere yollanacak.

Trabzonspor-Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak Trabzonspor-Basel maçı TV 8'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

Trabzonspor-Basel ilk 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Bruno Peres, Denswil, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Doğucan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Maxi Gomez

Basel: Hitz, Lang, Nuhu, Pelmard, Calafiori, Frei, Hugo Novoa, Kade, Burger, Xhaka, Zeqiri
Dev bayrak açılacak

Futbolcuların yanı sıra taraftarlar da siyah giyinecek. Maç öncesinde Bordo Mavili futbolcular, depremden etkilenen 10 ilimizin plaka numaralarının yazdığı, özel tişörtlerle ısınmaya çıkacak. Bu akşam, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra pek çok kulübümüzün başkanı da Akyazı’da olacak. Tribünlerde dev Türk Bayrağı açılacak.

Hedef en az 10 milyon TL

Trabzonspor Yönetimi, bir seferliğine kombine biletleri iptal ederken, tüm taraftarların deprem bölgesine destek olmak adına bilet almaları istenmişti. 30 binden fazla bilet satılırken, kalan koltuklarında maç saatine kadar alıcı bulması bekleniyor. Basel karşılaşmasından 6.5 milyon TL seviyesinde bilet geliri sağlanacak. Ayrıca Passolig üzerinden 100 TL karşılığında hatıra bilet satışı da devam ediyor. Hedef, en az 10 milyon TL’lik bir rakamı, deprem bölgesine ulaştırmak.

'Gelin bordo mavi olalım'

Trabzonspor’un, “Yaralarımızı hep birlikte saralım” çağrısı da olumlu yanıt buldu. Fenerbahçe, “Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve hep birlikte orada olacağız!”, Galatasaray, “Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin hep birlikte bordo mavi olalım!”, Beşiktaş, “Gelin, yaralarımızı hep birlikte saralım, tüm Türkiye bordo mavi olalım!” mesajlarını yayınladı. Tüm Süper Lig kulüplerinin yöneticileri tam kadro halinde Akyazı’da olmaya hazırlanıyor.

Herkes oyuncaklarla gelecek

Trabzonspor-Basel maçının bilet gelirleri afetzedeler yararına bağışlanırken, Bordo-Mavili taraftarlar da depremzede çocuklar için maça oyuncak getirme kararı aldı. Trabzonlu Gençler taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada, depremden etkilenen çocukların yaralarını sarmak ve onlara moral vermek adına bölgedeki çocuklara oyuncak bağışlanacağı belirtildi.

Afet bölgesine gidecek

Bordo-Mavili taraftarlar, karşılaşmayı izleyecek tüm taraftarların maça yanlarında oyuncakla gelmesi çağrısında bulundu. Stat girişinde bulunan güvenlik noktalarına teslim edilecek oyuncaklar daha sonra afet bölgesine gönderilerek çocuklara teslim edilecek.

Tribünler siyah olacak

Trabzonspor taraftar grupları, Basel maçında tüm tribünlere siyah giyip maça gelme çağrısında bulundu. Ayrıca maçın başlama düdüğüyle birlikte 04:17. dakikaya kadar müsabaka sessizce takip edilecek. Bordo-Mavili taraftarlar, İstanbul’un üç büyük kulübü dahil diğer takımların başkanlarını da mücadeleye davet etti.
 
Basel: Düşüncelerimiz şu an depremzedelerle

Trabzonspor’un rakibi Basel, Konferans Ligi maçı için dün şehre geldi. İsviçre ekibini taşıyan uçak, saat 13.50’de Trabzon Havalimanı’na indi. Basel kafilesi akşam saatlerinde Akyazı’da son antrenmanını gerçekleştirdi. Basel Kulübü, sosyal medya hesabından yolculuk fotoğraflarını siyah beyaz olarak paylaşırken, “Böyle anlarda futbol önemsizdir. Düşüncelerimiz şu an depremzedelerle” mesajını gönderdi. Basel’in hocası Heiko Vogel ise “Futbolun çok ama çok alakasız olduğunun farkındayız. Bu kadar acı gördüğünüzde, kendinizi güçsüz hissediyorsunuz. Tekrar depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Bu maçı oynamak çok zor” dedi.

TRABZONSPOR - BASEL CANLI İZLE