Trabzonspor Antalyaspor selçuk sports justin tv CANLI maç izle şifresiz kaçak korsan izle

Trendyol süper lig’de yeni sezon başlıyor. 2023-2024 Sezonu trabzonspor’un antalyaspor’u konuk ettiği mücadeleyle start alıyor. Mücadele öncesinde futbolseverler de heyecanla bu maçı bekliyor. Trabzonspor, Antalyaspor maçının ayrıntıları internet ortamında sıkça araştırılmaya başladı. Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Trabzonspor, Antalyaspor canlı maç izle beIN SPORTS HD şifresiz TOD TV izle.

Trabzonspor Antalyaspor selçuk sports justin tv CANLI maç izle şifresiz kaçak korsan izle
11 Ağustos 2023 - 20:16
Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun perdesi Trabzon'da açılacak, Trabzonspor ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Sezon açılışını taraftarı önünde yapacak olan Fırtına, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

Geride kalan sezonun son maçında Başakşehir’e 3-1 mağlup olan Bjelica, başarı hedefine ulaşmak için yeni sezona galibiyetle girmek istiyor. Antalyaspor'da antrenmanlarda oyuncularına sezona iyi başlamanın önemini anlatan Nuri Şahin, oyuncularından Trabzonspor'a karşı güzel oyunla galibiyet istediğini vurguladı.

Trabzonspor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Papara Park'ta oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Trabzonspor-Antalyaspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Trabzonspor-Antalyaspor ilk 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet, Umut

Antalyaspor: Helton, Bahadır, Erdal, Bünyamin, Buksa, Larsson, Güray, Erdoğan, Kałuziński, Ömer, Bytyqi.

Trabzonspor’da tek belirsizlik

Bordo-Mavililer, transferde şu ana kadar ilk 11’e yönelik net hamleler yapmış değil. Dolayısıyla bu akşam sahaya çıkacak 11, geçen sezonki kadronun benzeri olacak. Sadece yenilerden Kourbelis’in başlaması bekleniyor. Stoperde ise bir başka yeni transfer ile genç Ali Şahin arasında Bjelica karar vermiş değil. Orsic ve Fernandez’in yanı sıra Siopis ile Hüseyin Türkmen’in de sakatlığı var.

Antalyaspor’da büyük değişim

Forveti Haji Wright’ı 9 milyon Euro’ya satan Antalyaspor’da bugün ileri uçta yeni transfer Adam Buksa forma giyecek. Teknik direktör Nuri Şahin’in, Kaluzinski ve Erdoğan Yeşilyurt gibi diğer yeni isimlere de 11’de şans vermesi bekleniyor. Ayrıca yaz döneminde kadroya katılan Zymer Bytqi, Assombalonga ve Holtmann, Nuri hocanın diğer kozları. Güney ekibi, Trabzonspor’la oynadığı son 10 lig maçının 5’inden puan çıkardı.
 
TRABZONSPOR - ANTALYASPOR CANLI İZLE