Trabzonspor Ankaragücü canlı maç yayını hangi kanalda?

Süper Lig'in 33. hafta mücadelelerinden biri de Trabzonspor ile Ankaragücü arasındaki karşılaşma. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor, Ankaragücü mücadelesinden galibiyetle ayrılmak ve çıkış yakalamak istiyor. Trabzonspor - Ankaragücü canlı maç yayını ne zaman hangi kanalda? Trabzonspor Ankaragücü canlı maç izle.

Trabzonspor Ankaragücü canlı maç yayını hangi kanalda?
08 Mayıs 2023 - 19:07
Trabzonspor MKE Ankaragücü maçı ile iki ekip Süper Lig'de 33. hafta mücadelesine çıkıyor. Trabzonspor'un evindeki Süper Lig maçlarında Ankaragücü'den daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Bursaspor.

Başkent ekibini ağırladığı son sekiz maçı kaybetmeyen bordo-mavililer, son yenilgisini Mart 2007'de yaşadı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Trabzonspor MKE Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Trabzonspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçını kazanamayan ve rakibi karşısındaki en uzun galibiyet hasretini yaşayan Ankaragücü, en üst ligde sadece dört takım karşısında üst üste 12+ mücadelede puan kaybetti.

Sezonun ilk yarısında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü, 2006/07'den bu yana ilk kez rakibinden bir Süper Lig sezonundaki iki karşılaşmada da puan almayı hedefliyor. Evindeki son iki Süper Lig maçını kazanamayan Trabzonspor, bu sezon taraftarı önünde üç karşılaşmalık galibiyet hasreti yaşamadı. Bu dönemde kalesinde dört gol gören bordo-mavililer, daha önceki 10 karşılaşmada rakiplerine toplam beş gol şansı tanımıştı.

Süper Lig'de son şampiyon unvanına sahip takımlara konuk olduğu son 14 maçı kazanamayan Ankaragücü, bu şekildeki son galibiyetini 2000/01'de Galatasaray'dan aldı.
Süper Lig'deki son beş maçını kazanamayan Trabzonspor, daha uzun bir galibiyet hasretini en son Aralık 2017-Şubat 2018 arasındaki dönemde Rıza Çalımbay yönetiminde yaşadı.

Sezona son şampiyon apoletiyle giren takımlar arasında daha uzun bir galibiyet hasreti yaşayan son ekip ise İstanbul Başakşehir. Bu sezon Süper Lig'de en fazla organize atak yapan takım olan Trabzonspor, bu şekilde sadece iki gol atabildi.

Şu ana kadar Ankaragücü'den daha az organize atak golü yiyen sadece iki ekip bulunuyor: Alanyaspor & Konyaspor.

Trabzonspor MKE Ankaragücü maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Bardhi, Doğucan, Hamsik, Arif, Umut, Gomez.

Ankaragücü: Gökhan, Kitsiou, Arda, Atakan, Mujakic, Hanousek, Djokanovic, Taylan, Emre, Zahid, Ali Sowe.