Trabzonspor Ankaragucu canlı maç HD taraftarium24

Süper Lig'de 14. hafta maçları başladı. Trabzonspor da bu hafta Ankaragücü'ne konuk oluyor. Trabzonspor Ankaragücü inat tv canlı maç izle. TS Ankaragücü maçı taraftarium24 selçuk sports canlı izle.

Trabzonspor Ankaragucu canlı maç HD taraftarium24
11 Kasım 2022 - 20:10
Süper Lig'in 14. haftasında heyecan başladı. Son şampiyon Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Bordo mavililerde hedef, zorlu başkent deplasmanından 3 puanla ayrılmak. Ev sahibi ise Trabzonspor'u eli boş göndermenin peşinde. Ankaragücü Trabzonspor maçı öncesi Fırtına'nın ilk 11'i belli oldu.
Süper Lig'in 14. haftasında heyecan başladı. Son şampiyon Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor.

Bordo mavililerde hedef, zorlu başkent deplasmanından 3 puanla ayrılmak. Ev sahibi ise Trabzonspor'u eli boş göndermenin peşinde.

Ankaragücü-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak Ankaragücü-Trabzonspor maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Ankaragücü-Trabzonspor 11'ler:

Ankaragücü: Bahadır, Malcuit, Uros, Nihad, Yasin, Taylan, Tolga, Pedrinho, Emre, Beridze, Sowe.

Trabzonspor: Uğurcan; Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı; Bardhi, Gbamin, Abdülkadir; Yusuf Yazıcı, Bardhi, Maxi Gomez.

Trabzonspor'da hücum hattı değişiyor

Trezeguet ve Bakasetas’ın yokluğunda Trabzonspor’da hücum hattı değişiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Yusuf Yazıcı’yı bugün forvet arkasında görevlendirmeyi düşünüyor. Sol tarafta Bardhi’nin sağ kenarda ise Djaniny’nin oynaması bekleniyor. 11’i zorlayan diğer isimler; Abdülkadir Ömür, Lahtimi ve Umut Bozok. Avcı’nın, ileri uçta Maxi Gomez’le başlaması yüksek ihtimal.

Orta sahada ise Hamsik’in yanında bu kez Siopis 11’e yakın.

Trabzonspor, Ankaragücü ile oynadığı son 16 lig maçının sadece birini kaybetti. Diğer 15 maçta 11 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Bordo-Mavililer, Ankaragücü deplasmanındaki son yenilgisini 2010 yılında almıştı.

Öte yandan Ankaragücü’nün hocası Ömer Erdoğan’ın Süper Lig kariyerinde mağlup edemediği meslektaşları arasında en fazla karşılaştığı iki isimden biri; Abdullah Avcı.

Fırtına’da önemli eksikler

Bu sezon Trabzonspor’un hücum bölgesinde sırtlayan Bakasetas ve Trezeguet, kart cezaları nedeniyle Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek. Visca, Serkan Asan ve Dorukhan’ın sakatlıkları sürüyor. Yusuf Yazıcı ile Eren Elmalı’nın ise cezaları bitti ve 11’de oynayabilecekler.

Ankaragücü çok moralli

Hafta içinde Türkiye Kupası’nda Amedspor’u 6-2’lik skorla geçen Ankaragücü, moralli şekilde Trabzonspor’un karşısına çıkacak. Eryaman Stadı’ndaki koltukların büyük bölümü satılırken, önemli bir taraftar desteği de ev sahibinin arkasında olacak. Sarı-Lacivertliler’de kaleci Gökhan ve sol bek Marlon sakat.