Tozlu yaka Zeyno kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, boyu kilosu?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Tozluyaka adlı dizi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizide, Zeyno Sarı karakterini canlandıran oyuncu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Tozlu Yaka Zeyno kimdir, gerçek adı nedir, aslen nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı, Serra Pirinç boyu kilosu burcu sevgilisi Instagram hesabı nedir?

Tozlu yaka Zeyno kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, boyu kilosu?
04 Eylül 2022 - 17:16
FOX TV’nin sevilen dizisi Tozluyaka, yeni bölümleri ile ekranları süslemeye devam ediyor. Başrollerinde birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Tozluyaka, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile takip ediliyor. Merakla izlenen dizi, reytinglerdeki başarısı ile de adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Tozluyaka izleyicileri, bir yandan diziyi seyrederken diğer yandan da merak ettikleri konu ve oyuncuları internet üzerinde araştırmayı da ihmal etmiyor. Merakla biyografisi araştırılan oyuncuların başında da dizide Zeyno karakterine hayat veren güzel oyuncu Serra Pirinç oldu. Topluyaka Zeyno kimdir, gerçek adı nedir? Sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte merakla araştırılan güzel oyuncunun biyografisi hakkında detaylar.



Tozlu Yaka Zeyno kimdir?

FOX TV’nin fenomen dizisi Tozluyaka’da Zeyno karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serra Pirinç’tir.

Serra Pirinç kimdir?

Serra Pirinç, 19 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Serra Pirinç, liseyi bitirdikten sonra oyunculuk üzerinde kariyer yapmaya karar verdi. Pirinç, Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi aldı. Serra Pirinç, ilk oyunculuk deneyimini Bizim Hikaye adlı dizide canlandırdığı Müjde karakteri ile tattı. Oyuncu Serra Pirinç, daha sonra Vuslat dizisinde oynadı.



Serra Pirinç, FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Tozluyaka adlı dizide rol almaktadır. Oyuncu Serra Pirinç, 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve İkizler burcudur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum