Tozlu yaka Cemre yaşıyor mu? Gelen mesaj neydi, kim gönderdi?

Fox TV’de yayınlanan Tozluyaka’da adeta ezber bozuldu. Dizide herkese gelen mesaj, şoke etti. Gelen mesajı alanlar, okula koştu. Salona girenler, ekrana gelen görüntü üzerine adeta şok oldu. Tozlu Yaka Cemre yaşıyor mu, Ecem Çalhan diziye devam mı edecek?

Tozlu yaka Cemre yaşıyor mu? Gelen mesaj neydi, kim gönderdi?
09 Ekim 2022 - 23:43
Pazar akşamlarının fenomen dizisi Tozlu Yaka’nın 9 Ekim’de yayınlanan 15. Bölümünde izleyiciler adeta şok oldu. Dizinin son bölümünde Cemre’nin katili aranırken bu kez adeta ezber bozuldu. Tozlu Yaka adlı dizi, son zamanlarda nefes kesen ve gizem dolu olayları ile izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor.

Dizinin son bölümünde Cemre’nin katilinin kim olduğu izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyordu. Ali’nin yaralanması, Berk’in Cemre’nin katilini araması, daha sonra gelişen olaylar diziye gizem katmaya da devam ediyor.

Tozluyaka dizisinin 15. Bölüm son sahneleri de adeta nefes kesti. Tozluyaka’da herkesin telefonuna bir mesaj geldi. Mesajı alan Berk ve arkadaşları, Arap Sinan, Zeyno, Ali ve diğerleri anında okula koştu. Okula giden öğrenciler, birbirlerini gördüklerinde ise şok geçirdi.

Bunun bir oyun olduğunu düşünen öğrenciler, sinevizyonun çalışması ve ekrana gelen görüntü üzerine şaşkınlık geçirdi. Cemre’nin yer aldığı görüntüyü görenler, şaştı kaldı.

Cemre’nin yansıtılan videoda, “Merhaba, beni özlediniz mi?” dediği görülüyor. Dizi severler bu sahne üzerine Cemre’nin ölüp ölmediğini merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum