Tozlu Yaka 17 bölüm full tek parça izle FOX TV Youtube

Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisi 23 Ekim 2022 Pazar günü 17. Bölümüyle ekranlara geldi. Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Tozlu Yaka 17 son bölüm izleme linki haberimizde. Tozlu yaka 17. Bölüm tek parça reklamsız Youtube Fox Play ddizi Puhu TV dizimom dizipow izle.

Tozlu Yaka 17 bölüm full tek parça izle FOX TV Youtube
24 Ekim 2022 - 09:40
Fox TV’nin sevilen dizisi Tozlu Yaka, Pazar akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizi, reyting sonuçlarında elde ettiği başarı ile de adından söz ettiriyor. Dikkatleri üzerine çeken dizi, farklı senaryosu ve hikayesi ile dizi severleri de ekranlarının başına kilitliyor.

Fenomen dizi 23 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Tozlu Yaka geçtiğimiz akşam 17. Bölümüyle yayınlandı. Dizinin bu son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette yeniden izlemek için araştırmalara başladı. İşte heyecanla araştırılan dizi hakkında detaylar haberimizde.

TOZLUYAKA 17. BÖLÜM ÖZETİ

Berk ve Ali tüm düşmanlıklarına rağmen ilk defa gerçekle yüzleşirler. Belki de hayattaki son dakikalarıdır ve kardeşliğin ne demek olduğunu anlayacakları son andır… Yalanlardan arınmış bir yüzleşme...

Ege ve Çağrı korktukları için sakladıkları gerçekler yüzünden köşeye sıkışmışlardır. Cemre’yi gerçekten onlar mı öldürmüştür?

Her şeyi bildiğini düşünen Hazal ise onları korumuş ama sonunda en büyük darbeyi o almıştır. Affetmesi zor seçimlerin bedeli ödeyecektir herkes.

TOZLUYAKA 17. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum