Tozlu Yaka 15 bölüm fragmanı yayınlandı mı izle 9 Ekim

FOX TV’nin fenomen dizisi Tozluyaka, 2 Ekim Pazar akşamı 14. Bölümüyle yayınlandı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Tozluyaka 15. Bölüm fragmanı izle. Tozluyaka yeni bölüm fragmanı izle. Tozluyaka yeni bölümde neler olacak? Cemre öldü mü?

Tozlu Yaka 15 bölüm fragmanı yayınlandı mı izle 9 Ekim
03 Ekim 2022 - 00:07
Pazar akşamlarının reyting rekorları kıran dizilerinden Tozluyaka, FOX TV ekranlarında izleyicilerin karşısında yer almaya devam ediyor. Yayına girdiği günden bu yana izleyici kitlesini artıran dizi, son zamanlarda adından da sıkça söz ettirmeye başladı.

2 Ekim tarihinde 14. Bölümle ekranlara gelen dizinin yeni bölüm fragmanı da bir hayli merak konusu oldu. Dizi severler, Tozlu Yaka’nın 15. Bölüm fragmanını araştırıyor. İşte heyecan ve büyük merakla araştırılan dizinin yeni bölümü hakkında detaylar haberimizde..

TOZLUYAKA 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ali, babasının Kenan olduğunu öğrendikten sonra tüm hayatı başına yıkılır. Annesini affetmeye asla niyeti yoktur. Aynı şekilde hayal kırıklığı yaşayan Arap ve Zeyno da ailelerinden yana yıkılmış haldedir. Teselliyi birbirlerinde bulurlar.

Derya, Kader ve Bilal ise çocuklara kendilerini anlatmanın yolunu arıyor, çırpınıyordur. Büyük bir haksızlık yaptığı Önder ise Derya’nın en büyük destekçisidir. Kenan ise bu hikayenin en mutlusudur.

TOZLUYAKA 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum