Tozlu Yaka 14 bölüm fragmanı izle Fox TV Youtube

Fox TV’nin en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Tozluyaka, 25 Eylül tarihinde 13. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Tozlu Yaka 14 bölüm yeni fragmanı izle 2 Ekim bölüm Youtube izle.

Tozlu Yaka 14 bölüm fragmanı izle Fox TV Youtube
25 Eylül 2022 - 22:16
Pazar akşamlarının sevilen dizisi Tozlu Yaka, yeni bölümü ile 25 Eylül akşamı dizi severler ile buluştu. Yeni bölümleri adeta iple çekilen dizi, kısa zamanda fenomen olmayı başardı. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran Tozlu Yaka, sosyal medya ortamının da en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Tozlu yaka dizisinin yayınlanan 13. Bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da büyük merak konusu oldu. Tozlu Yaka 14. Bölüm fragmanı internet ortamında araştırıyor. İşte merakla araştırılan dizi hakkında detaylar…

Tozlu Yaka konusu

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

Tozlu Yaka 14. Bölüm fragmanı izle

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum