Reklam
Reklam
Reklam

Tozlu yaka 13 bölüm full izle FOX Tv tek parça Youtube

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Tozluyaka, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısında yer almaya devam ediyor. Tozlu yaka 13. Son bölüm tek parça 25 Eylül bölümü FOX TV Play izle ddizi canlı linki. Tozluyaka 13 bölüm full izle Youtube.

Tozlu yaka 13 bölüm full izle FOX Tv tek parça Youtube
25 Eylül 2022 - 22:12
Fox TV’nin fenomen dizilerinden Tozlu Yaka, yeni bölümleri ile Pazar akşamlarının vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizi, izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitliyor. Yayınlandığı her yeni bölümde adından söz ettirmeyi başaran dizi, izleyici kitlesini de günden güne artırmayı sürdürüyor.

Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Tozlu Yaka, 25 Eylül Pazar akşamı yepyeni bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Yayınlanan bu son bölümü kaçıran ve yeniden izleme isteyenler ise internet üzerinde izleme linki araştırıyor. İşte merakla beklenen Tozluyaka’nın son bölümü hakkında detaylar…

Tozluyaka konusu

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

TOZLU YAKA 12. BÖLÜM ÖZETİ

Mavi’nin gelişi Cemre’nin daha çok hata yapmasına ve sinirlenmesin sebep olur. Cemre kendisine oyun oynayanın ve Mavi’yi aralarına çağıranın arkadaşları olduğunu düşündüğü için hepsine karşı bir savaş açar. Eski dostları yeni düşmanlarıdır artık. Bu sırada Nesrin’in yeni oyunu ters teper.

Artık yalanlar fazla sürmeyecektir. Berk’in ise hedefindeki kişi Ali’dir. Aralarındaki gerginlik bütün sırların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Bugüne kadar saklanan sır gün yüzüne çıkmak için sıradadır.

TOZLU YAKA 13. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum