Tozlu Yaka 12 bölüm fragmanı izle Youtube FOX TV

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Tozlu Yaka, 10 Eylül akşamı 11. Bölümüyle ekranlara geldi. Tozlu Yaka 12. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Fox TV PLAY Youtube izle.

Tozlu Yaka 12 bölüm fragmanı izle Youtube FOX TV
10 Eylül 2022 - 23:34
Fox TV’nin yeni dizisi Tozlu Yaka, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi, 10 Eylül Cumartesi günü 11. Bölümüyle yayınlandı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenileri kazanan Tozlu Yaka, izleyicileri de ekranlarının başına kilitliyor.

Dizinin yeni bölümünü izleyenler bir sonraki bölümde neler olacağını da merak ederek konuyu internette araştırıyor. Tozlu Yaka’nın 17 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 12. Bölüm fragmanı da merak konusu oldu.

Tozlu Yaka konusu nedir?

NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizinin bir gençlik hikayesi olması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturacağı yeni dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

İki farklı dünyaya ait gençlerin yer aldığı afiş sosyal medyada dikkat çekti, şimdiden genç oyuncuların hayat vereceği karakterlerin hikayeleri merak konusu oldu.
“Tozluyaka”da; öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alacak.

TOZLU YAKA 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum