Tokatçı filminin Emine'si Nazan Saatçi kimdir, zamana meydan okuyor

Tokatçı filminde Emine rolünü canlandıran Nazan Saatçi, resmen zamana meydana okuyor. 62 yaşında olmasına rağmen gençliği ve güzelliğiyle görenleri şaşırtan Nazan Saatçi kimdir? İşte zamana meydan okuyan ünlü oyuncu Nazan Saatçi.

Tokatçı filminin Emine'si Nazan Saatçi kimdir, zamana meydan okuyor
18 Şubat 2020 - 00:23
Yeşilçam’ın efsane filmlerinden biri olan Tokatçı filminde, Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi efsane isimlerle rol alan Nazan Saatçi, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla görenleri şaşkına çeviriyor. 1958 doğumlu olan Nazan Saatçi’yi görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor.

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında yer alan Tokatçı filminin yıldızı Nazan Saatçi, yıllar sonraki haliyle herkesi şaşırttı. Nazan Saatçi'nin yıllara meydan okuyan güzelliği oldukça dikkat çekti.
Nazan Saatçi , lise sona kadar memleketi Samsun'da yaşadı ardından İstanbul'a taşınarak, İstanbul Üniversitesi Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

İlk sinema ile tanışması güzellik yarışmaları ile gerçekleşen oyuncu 1978 yılında Tercüman – İnci Gazetesi'nin Sinema kraliçesi seçildi.

Ayrıca Günaydın – Saklambaç Gazetesi'nin aracılığı ile Türkiye Güzeli olarak Miss Europe International (Avrupa güzellik yarışmasında) ve 1983 Miss Asia Pasific (Asya güzellik yarışmasında) ikinci oldu.
Şu anda 62 yaşında olan Nazan Saatçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta zamana meydan okuyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum