Tıvorlu İsmail kimdir, gerçek adı nedir, aslen nereli, kaç yaşında?

Sosyal medyada konser videoları elden ele dolaşan ve paylaşım rekorları kıran Tıvorlu İsmail, birçok kişi tarafından merak edilen isim oldu. Tıvorlu İsmail kimdir, kaç yaşındadır, nereli, soyadı nedir? Tıvor neresi, nerede?

Tıvorlu İsmail kimdir, gerçek adı nedir, aslen nereli, kaç yaşında?
26 Temmuz 2022 - 10:35
Sosyal medyada videoları paylaşım rekorları kıran Tıvorlu İsmail, özellikle TikTok’un en bilinen fenomenlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Youtube ve Instagram’da da birçok videosu yayınlanan Tıvorlu İsmail, kısa zamanda geniş kitlelere ulaştı.

Verdiği konserlerde dikkatleri üzerine çeken Tıvorlu İsmail, insanları eğlendirmesi ile biliniyor. Konserlerine binlerce insanı toplayan fenomen isim, şimdilerde internet ortamında da en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Peki, Tıvorlu İsmail kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli?

Tıvorlu İsmail Kimdir?

Tıvorlu İsmail fenomen kimliğinin yanı sıra seslendirdiği şarkılar ile müzik dünyasında da tanınan bir isimdir. Seslendirdiği birbirinden ilginç şarkıları ile internet dünyasından ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 1973 yılında dünyaya gelmiştir, bazı kaynaklarda ise 1963 olduğu belirtiliyor.

Tıvorlu İsmail Nereli?

Tıvorlu İsmail aslen Şırnak, Beytüşşebap İlçesine bağlı Tıvor Köyündendir. Tıvor neresi, nereye bağlı sorusunun cevabı Şırnak Beytüşşebap.

Tıvorlu İsmail Gerçek Adı Nedir?

Tivorlu İsmail’in gerçek ismi İsmail Aşkan’dır. Uzun yıllar Şırnak Beytüşşebap’ta yaşamış daha sonra Mersin’e taşındığı belirtilmiştir. Ayrıca resmi instagram ve facebook hesabı üzerinden de yaptığı paylaşımlar üzere pazarcılık işi ile de ilgilendiği görülüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum