TikTok'ta videoları kimlerin izlediğini nasıl öğrenebilirim?

Dünyada ve Türkiye’de en çok kullanılan video paylaşım ve izleme platformlarından biri olan TikTok’ta, yayınladıkları videoları kimlerin görüntülediğini görmek isteyenler soluğu internette aldı. TikTok profilime kim baktı, videomu kim izledi nasıl öğrenirim?

TikTok'ta videoları kimlerin izlediğini nasıl öğrenebilirim?
06 Eylül 2022 - 15:06
TikTok, 2022 yılında da adeta fırtına gibi esmeye devam ediyor. Son yıllarda kullanıcı kitlesini katlayan TikTok, son yılların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olma özelliğini taşıyor. Fenomen sosyal medya platformu, kullanıcı sayısını artırdıkça uygulama hakkında merak edilen konularda da artış görünüyor. Bu konulardan biri de TikTok’ta video yayınlar tarafından gündeme getirildi.

TikTok yayıncıları, kendi videolarını kimlerin görüntülediğini görmek istiyor. Bu konuda da internetten yardım araştırılarak bu durumun nasıl gerçekleştiği konusu araştırılıyor.

TikTok’ta Videolarımı Kimler İzledi Görebilir Miyim?

TikTok, herkesin severek kullanır. Bu platform sayesinde güncel içerikleri ücretsiz bir şekilde takip etmek ve videolar oluşturmak mümkündür. Yayınlanan gönderiler, kısa süreli videolardan oluşan gönderilerdir. Trend akımlar, birçok geri dönüşüm videosu, günlük hayatı pratikleştiren video içeriklerine TikTok sayesinde ulaşmak mümkündür.

Herkese hitap eden TikTok içerikleri, son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. Kullanıcıların paylaştığı videoları kimin izlediğini görmek maalesef mümkün değil. Yorum yapanlardan yola çıkarak kimlerin izlediğini öğrenebilir, kendi kendinize bir analiz gerçekleştirebilirsiniz. Bunun haricinde, profilinizi kimlerin görüntülediğini görmek mümkündür.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum