TikTok fenomeni Emir Beşli kimdir, nerelidir? Her şeyi nasıl biliyor?

Türkiye’de en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan TikTok’ta son zamanlarda adından sıkça söz ettiren isimlerden biri Emir Beşli. Fenomen Emir Beşli, birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Emir Beşli kimdir, kaç yaşında, nereli, nasıl biliyor?

TikTok fenomeni Emir Beşli kimdir, nerelidir? Her şeyi nasıl biliyor?
07 Haziran 2022 - 19:11
Dünyada ve Türkiye’de en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan TikTok’ta, fenomen sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Türkiye’de de birçok isim, bu yolda başarı ile yürüyor. Adından söz ettirmeyi başaran isimlerden biri de Emir Beşli oldu.

Emir Beşli, TikTok’ta özellikle canlı yayınlarda karşısına çıkan kişilerin adını, nereli olduğunu ve kedilerinin adına kadar bilmesi ile tanınıyor. Yaptığı tahminlerin doğru çıkması ile ününe ün katan Emir Beşli, birçok kişi tarafından da merak edilerek araştırılan isimlerden biri oldu. TikTok’ta 750 binin üzerinde takipçisi bulunan Emir Beşli kimdir?

Emir Beşli kimdir?

Emir Beşli hakkında internet ortamında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Beşli, sosyal medyada her şey bilen adam olarak tanınıyor. Tahmin ettiği bilgilerin doğru çıkmasının ise tamamen kurgudan ibaret olduğu iddia ediliyor.

BENZER HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum