Threads Instagram dm ve hashtag nerede, yok mu?

Meta tarafından geliştirilen ve yayına alınan Threads, sosyal medya kullanıcıları tarafından internet ortamında sıklıkla araştırılmaya başladı. Henüz 24 saat bile geçmeden milyonlarca kullanıcıya sahip olan platformun özellikleri ise Twitter’ı aratmayacak cinsten. Yazı paylaşımı ile dikkat çeken Threads’te, DM ve hashtag özellikleri ise kullanıcılar tarafından araştırılan konulardan biri oldu. Threads DM var mı butonu nerede, ne zaman olacak? Threds hashtagler nerede? gibi sorular da internet ortamında sıkla araştırılıyor.

Threads Instagram dm ve hashtag nerede, yok mu?
06 Temmuz 2023 - 11:42
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Meta Inc., Facebook, WhatsApp, Instagram gibi platformlara bir yenisi daha ekledi. Dev teknoloji firması, yakın zamanda Threads isimli platformu yayına alarak kullanıcıların beğenisine sundu. Kısa zamanda milyonlarca Instagram kullanıcısı, Threads’i indirerek paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Yeni uygulamaya geçiş yapan kullanıcılar, Threads içerisinde DM butonu ve Twitter’a benzediği için de trend gündem konularının yer aldığıı hashtag bölümünü aramaya koyuldu. Ancak bu konuda başarı elde edemeyen Threads’in kullanıcıları, bu konuda internet üzerinde araştırmalara başladı.

Kullanıcılar, Meta Şirketi'nin yeni sosyal medya platformu Threads'in DM ve hashtag özelliklerine sahip olup olmayacağını heyecanla bekliyor. Platformun bu özellikleri sunması, kullanıcıların daha kişisel etkileşimler kurmasını ve içerikleri daha kolay bulmasını sağlayarak sosyal medya deneyimini geliştirebilir. Meta Şirketi'nin Threads ile ilgili resmi açıklamaları ve platformun lansmanı, kullanıcıların bu merakını giderecektir.

THREADS DM ÖZELLİĞİ VAR MI?

Hayır. Meta Inc., yeni sosyal medya platformu Threads'e henüz DM ve hashtag özelliği eklemedi. Ancak ilerleyen zamanlarda uygulamaya güncelleme gelmesi ile birlikte bu özellikler eklenebilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum