Teyzesine evlatlık verilen ve öz babasının ölümüne sebebiyet veren A.E.: "Hayatta öldüreceğim son insandı"

Kayseri’de çocukken teyzesine evlatlık verilen, psikolojik sorunları olan ve öz babasını bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren A.E.(44) isimli kadın, “Bıçağı hangi ara aldım neler oldu hatırlamıyorum. Ben teyzeme evlatlık verildiğimi 14 yaşında öğrendim. Resmi olan anne - babamda olduğuma daha çok sevinmiştim. Hatta öz anneme ‘iyi ki evlatlık vermişsiniz onlarla daha iyi anlaşıyorum’ dedim. Öz babamın mirası konusu açıldığında ‘ben asla bir şey istemiyorum benim resmi annem babam var demiştim. Hayatta öldüreceğim son insandı” dedi. 

Teyzesine evlatlık verilen ve öz babasının ölümüne sebebiyet veren A.E.: "Hayatta öldüreceğim son insandı"
22 Şubat 2024 - 21:20
KAYSERİ (1HA)- Olay 4 Şubat 2022 tarihinde Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre A.E. isimli kadın annesi tarafından doğduğunda teyzesine evlatlık olarak verildi. Evlatlık olarak verildiği teyzesi ve karşı binada oturan öz anne - babası ile kahve içtiği sırada psikolojik rahatsızlık geçiren A.E.‘nin bıçak darbeleri ile annesi olarak bildiği teyzesi H.Ö. ile teyzesi olarak bildiği annesi T.E hafif yaralanırken öz babası ise M.Ö. ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan A.E.’nin öz babası M.Ö. kurtarılamadı. A.E. hakkında, ‘Üst soydan Akrabayı Kasten Öldürme’ ve ‘Üst soydan Akrabayı Kasten Öldürmeye teşebbüs suçuyla dava açıldı. Bugün 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık A.E., A.E.’nin teyzesi olarak bildiği annesi H.Ö., annesi olarak bildiği teyzesi T.E. akrabası olarak bildiği öz ağabeyi H.Ö. katıldı. 

A.E.: “Olay öncesinde 5-6 gün hiç uyumamıştım. Annem T.E. ile eve geçtik yemek yedik. Daha sonra karşı dairede oturan öz annem ve babamın oraya kahve içmeye gittik. Kahveyi ben yaptım. Dışarıdan elinde bıçak olan iki kişiyi gördüm. Kendime geldiğimde abim H.Ö. Yerde ellerimi tutuyordu. Bıçağı hangi ara aldım neler oldu hatırlamıyorum. Ben teyzeme evlatlık verildiğimi 14 yaşında öğrendim. Resmi olan anne - babamda olduğuma daha çok sevinmiştim. Hatta öz anneme ‘iyi ki evlatlık vermişsiniz onlarla daha iyi anlaşıyorum’ dedim. Öz babamın mirası konusu açıldığında ‘ben asla bir şey istemiyorum benim resmi annem babam var demiştim. Hayatta öldüreceğim son insandı. Beni görünce gözlerinin içi gülerdi. Ben evlatlık verildiğimi asla dert etmedim. Hem öz anne ve babamın hem de üvey annemin hastane, eczane işlerini ben yapardım. Öldürmemi gerektirecek bir sebep yoktu. 

A.E.’NİN TEYZESİ OLARAK BİLDİĞİ ÖZ ANNESİ H.Ö..: ‘İÇERİ GİRENLER VAR BENİ ÖLDÜRECEKLER’ DEDİ BIÇAĞI SALLADI

A.E.’nin üvey annesi H.Ö. mahkemedeki ifadesinde, “A.E.’nin bize husumet beslediği olmadı. Bir keresinde ona, ‘Doğurdum beslemedim, emzirmedim. Bana hakkını helal edecek misin?’ Dedim. Bana ‘Daha iyi olmuş. Orada daha serbest i, daha mutluyum’ dedi. Kahvaltı masasında bir anda bakışı değişti. ‘İçeri girenler var. Beni öldürecekler’ dedi. Bıçağı salladı. Aklı üstünde değildi. Şikayetçi değilim” dedi.

A.E.‘NIN ANNESİ OLARAK BİLDİĞİ TEYZESİ T.E.: ANARŞİSTLER GELİYOR DİYE BIÇAĞI SALLADI

A.E.’nin öz annesi T.E. ise mahkemedeki ifadesinde, “Anarşistlet geliyor diye bıçağı sallamaya başladı. Ben hafif yaralandım. M.Ö. de yaralanmıştı o kurtarılamadı. Bu olaydan kısa bir süre önce kedisi ölmüştü ondan sonra psikolojisi bozuldu” dedi.

A.E.‘NİN KUZENİ OLARAK BİLDİĞİ AĞEBEYİ ÖZ  AĞABEYİ H.Ö.: A.E. EN ÇOK M.Ö.’YÜ SEVERDİ

A.E.‘nin öz ağabeyi, “A.E. en çok M.Ö.’yü severdi. Olaydan hemen önce başka odaya telefonla konuşmaya gitmiştim. Sesleri duyup geri geldiğimde hepsinde yaralar vardı. A.E.’yi zapt ettim sonra polis geldi” dedi. 

Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum