Tera Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek?

Geçtiğimiz hafta halka arzda talep toplama işlemlerini tamamlayan Tera Yatırım’ın işlem tarihi, yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Tera Yatırım halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, TERA borsada ne zaman işleme başlayacak?

Tera Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek?
18 Aralık 2022 - 13:58
Tera Yatırım 15-16 Aralık tarihlerin talep toplama işlemlerini tamamlamış ve halka arz olmuştu. 10 TL fiyattan satışa sunulan şirket payları, oransal dağıtım yöntemi ile halka arz işlemine katılan yatırımcılara dağıtılacak.

Borsada kote olan şirketin halka arz sonuçları ve işlem tarihi de büyük merak konusu oldu. TERA Yatırım’ın toplam 16.500.000 TL nominal değerli paylarına ilişkin halka arz işleminin ardından tüm detaylar haberimizde…

TERA YATIRIM HALKA ARZ SONUÇLARI

Şirketin, halka arza ilişkin sonuçları 19 Aralık 2022 tarihinde açıklaması bekleniyor. Bu açıklama geldiğinde BURADA linki bulunan Halka Arz uygulaması üzerinden anlık olarak bildirim gönderilecektir.

TERA YATIRIM NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Tera Yatırım’ın halka arz edilen paylarının ne zaman işleme başlayacağına dair bilginin de 19 Aralık’ta netleşmesi bekleniyor. Uygulamayı indirerek bu bilgiyi de anında öğrenebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum