TEKZİP METNİ

Deniz Postası Gazetesi haber sitesinde, Kayseri’nin saygın gazetecisi Azim DENİZ Tarafından (www.denizpostasi.com) “Talas Belediyesinde Ehliyetsiz Şoför Skandalı !” başlıklı bir haber yapılmıştır. Haberin içeriğinin doğru olmasına karşın,  gazeteci Azim Deniz ile ilgili asılsız, iftira ve hakaret dolu bir metin Kayseri’de yayın yapan, TV kanallarına, Radyo kanallarına ve internet haber sitelerine para karşılığında “KAMUOYUNA DUYURU” şeklinde 4 gün boyunca yayınlatılmıştır.

TEKZİP METNİ
09 Haziran 2022 - 12:13
Gazeteci Azim Deniz, bugüne kadar ne Talas Belediyesi, ne Belediye başkanı ile alakalı itibar suikastına yönelik haber yapmamıştır. Gazeteci Azim Deniz, Belediye ile alakalı haber yapmadan önce, gazetecilik meslek ahlakına uyarak Belediye Basın Yayın Müdüründen konu ile ilgili bilgi istemiş, ancak Basın Yayın Müdürü kendisine dönüş yapmamıştır. Azim Deniz, yaptığı haberde, kamuoyuna ilan edildiğinin aksine, kendisini devlet yerine koymamış, racon kesmemiş, aksine, yaptığı haberle belediyedeki bir yanlışlığı ortaya çıkartmıştır. Gazeteci Azim Deniz, sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbir şekilde hakarette bulunmamıştır. Gazeteci Azim Deniz, tarafımıza ya da başkalarına hiçbir şekilde şantaj yapmamıştır. Gazeteci Azim Deniz her zaman şehrimizin iyiliği için mücadele eden, haberlerini yaparken, kamunun faydasını düşünen milliyetçi bir gazetecidir. Bugüne kadar, FETÖ, PKK, bilumum terör örgütleri, mafyalar, uyuşturucu satıcıları, suç örgütleri ve kamudaki yanlışlıkları dile getirdiği haberleri ile takdir edilen bir gazetecidir.

Bu nedenle, “Kamuoyu Açıklaması” adı altında Gazeteci Azim Deniz ile ilgili açıklamamızdan dolayı kamuoyundan ve Azim Deniz’den özür diliyoruz.
09/06/2022

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum